The Championships - Wimbledon 2012: Day Thirteen
Divertisment

Pippa Middleton Kate Middleton

A facut furori la nunta Printului William cu sora ei, Kate. Pippa Middleton, surprinsa de paparazzi in costum de baie

La scurt timp dupa nunta regala dintre Printul William si Kate Middleton, presa mondena a inceput sa vuiasca despre sora mai mica a Ducesei, Pippa.

Dupa ce i-a cucerit pe englezi cu rochia de domnisoara de onoare care i-a subliniat discret posteriorul, Pippa Middleton a ajuns din nou timp de cateva luni pe primele pagini ale revistelor, care o "cuplau" la vremea respectiva cu nimeni altul decat Printul Harry.

Dupa ce au negat o relatie, lucrurile s-au mai linistit, iar jurnalistii au inceput sa scrie despre proiectele ei. Nu multi stiu, insa sora lui Kate Middleton a lansat o carte, "Celebrate", in care le oferea britanicilor sfaturi pentru organizarea propriilor evenimente.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Pippa a studiat Literatura la Universitatea din Edinburgh si a fost mult timp considerata una din cele mai ravnite burlacite din Marea Britanie.

Ulterior, ea l-a cunoscut pe James Matthews, fost pilot profesionist de curse, cu care s-a casatorit si caruia i-a oferit un fiu.

PREMIUM EXCLUSIVE: Pippa Middleton shows off her bikini body while at the beach during the Middleton's family holiday in Mustique

Sora mai mica a lui Kate are o relatie apropiata cu Ducii de Cambridge, iar in urma cu cinci ani a fost surprinsa intr-o vacanta alaturi de ei, parinti, frate si nepotelul George.

Atunci, ea a impresionat cu o silueta tonifiata, pe care sustinea ca o intretine facand exercitii Pilates: "De la tehnicile de respiratie la tonifierea musculaturii, la relaxarea completa a corpului si la flexibilitate, sesiunile de Pilates au devenit pentru mine o necesitate saptamanala care ma face sa ma simt in forma, fericita si energica", a spunea Pippa.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?