PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 9AM EST 14TH FEB* Pippa Middleton and her husband James Matthews enjoy a beach day with their kids Arthur and Grace during holidays in St Barts
Divertisment

Pippa Middleton în St Barts. Profimedia

Pippa Middleton, sora mai mică a prințesei de Wales, apariție rară în costum de baie, pe plaja din St. Barts

Imagini rare cu sora prințesei de Wales au fost surprinse în weekend de fotografi. Pippa Middleton și soțul ei se bucură zilele acestea de o vacanță perfectă pe insula preferată a vedetelor, St Barts.

Pippa Middleton și-a etalat silueta uimitoare în timp ce s-a bucurat de soare și de apa caldă a mării împreună cu James Matthews și copiii lor.

Pippa a afișat un abdomen plat într-un costum de baie din două piese, de un roșu vibrant. Și-a asortat look-ul estival cu o pereche de ochelari de soare eleganți.

Sora mai mică a prințesei Catherine, în vârstă de 39 de ani, și James păreau să se bucure de fiecare minut al vacanței lor pe plaja cu nisip alb.

Pippa, scriitoare și o figură nelipsită din lumea mondenă din Anglia, s-a căsătorit cu James în mai 2017 și au trei copii împreună, Arthur, Grace și Rose.

Familia Matthews deține resortul Eden Rock din St Barts, unul dintre cele mai cunoscute din regiune. Staruri precum Elton John, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio sunt cazați adesea la exclusivistul hotel.

Părinții lui James, David și Jane Matthews, s-au mutat în St Barts în septembrie 1995, după ce au cumpărat Eden Rock de la Rémy de Haenen.

Cum a reacționat Kate Middleton când un bărbat emoționat a rugat-o să facă un selfie cu ea. Momentul s-a viralizat pe rețelele sociale

Etichete: pippa middleton

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri