Heidi Klum
Divertisment

Heidi Klum / Foto: Profimedia

Abdomen plat și picioare tonifiate la 50 de ani. Imaginile cu Heidi Klum dansând în costum de baie s-au viralizat

Heidi Klum nu-și arată deloc vârsta. Modelul are 50 de ani, însă se mândrește cu o siluetă impresionantă, având un abdomen plat și picioare tonifiate. Recent, supermodelul a fost surprins dansând în sufragerie doar în costum de baie. 

Videoclipul postat pe contul său de Instagram s-a viralizat imediat, fanii fiind uimiți de cât de bine se menține în formă vedeta. Heidi purta un costum de baie alb, format din două piese, peste care și-a pus o cămașă albă vaporoasă. Chiar dacă era în casă, iar focul din șemineu era aprins, Klum a purtat o pereche de ochelari de soare și o șapcă, sub care și-a ascuns șuvițele blonde. 

Citește și: Heidi Klum, apariția care a întors toate privirile în Vegas. Doar într-o jachetă descheiată, fără bluză, și cei mai scurți pantaloni

În imagini, Heidi este văzută cum se așează pe podea, iar cei doi câini pe care îi are vin către ea pentru a primi puțină atenție. Videoclipul se termină cu momentul în care vedeta își ia în brațe patrupezii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești superbă, Heidi!”/ „Doamne, ai o energie de invidiat”/ „Cea mai frumoasă femeie”/ „Ești un exemplu pentru femeile de vârsta ta”/ „Așa corp! Minunată!”. 

Cum se menține în formă Heidi Klum

În decursul anilor, Heidi Klum s-a menținut în cea mai bună formă a ei. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește Heidi să aibă o siluetă de invidiat. Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool.

Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. În acest fel, metabolismul este stimulat și organismul lucrează încontinuu, ceea ce face ca grăsimile să fie arse. Mai mult, din alimentația acesteia nu lipsesc fructele, în special merele, care sunt preferatele ei. Ori de câte ori îi este foame mănâncă un măr.

Citește și: Ținuta inedită purtată de Heidi Klum în Paris. A apărut într-o jumătate de rochie, și-a arătat picioarele lungi și a făcut furori

Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul său, Heidi Klum mergând cel puțin de trei ori pe săptămână la sală. Iar potrivit modelului, cei patru copii ai săi au în permanență grijă să o mențină în formă. „Am patru copii și asta mă ține ocupată tot timpul. Facem împreună multe lucruri care ne țin pe toți în formă. Înotăm în piscină, jucăm tenis și ne bucurăm, atunci când avem timp, de drumeții”, a declarat aceasta.

Etichete: casa , model , silueta , heidi klum , dans

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?