Heidi Klum/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum/ Profimedia

Heidi Klum a pozat într-o revistă, acoperită doar cu cremă de protecție solară. Ce i-a sfătuit modelul în vârstă de 49 de ani pe fani

Heidi Klum și-a uimit fanii cu o postare incredibilă pe contul său de Instagram. Celebrul model a realizat o ședință foto în colaborare cu revista Allure, apărând în imagini acoperită doar cu un strat gros de protecție solară și o pălărie din paie. 

Supermodelul, în vârstă de 49 de ani, adoră să apară în ipostaze nonconformiste, uimindu-i de fiecare date pe cei aproape 10 milioane de urmăritori de pe contul său de Instagram. Fie că se află în vacanță pe plajă, fie că își promovează noile proiecte, Heidi Klum alege să își expună cât mai mult corpul în aparițiile sale. Cu o siluetă perfectă, chiar și la vârsta de aproape 50 de ani, aceasta este o inspirație pentru femeile din întreaga lume. 

În cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare, Heidi și-a arătat corpul tonifiat în toată splendoare sa, aceasta fiind acoperită doar cu protecție solară. Nu doar că a renunțat la haine, dar aceasta a uitat și de accesorii, singurul lucru pe care a ales să-l poarte fiind o pălărie din paie supradimensionată, care i-a dat un aer feminin și elegant. Klum a optat și pentru un machiaj impresionant, care i-a accentuat trăsăturile, transformând fotografia într-o adevărată operă de artă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Heidi Klum se apropie de 50 de ani, dar arată ca la 20. Curajoasă, nemțoaica a ieșit cu soțul într-o rochie super scurtă și decupată

Postarea vedetei, în colaborare cu revista Allure, vine ca o campanie de promovare în care îi îndeamnă pe oameni să poarte protecție solară, mai ales că razele UV sunt din ce în ce mai periculoase odată cu trecerea timpului și cu încălzirea globală. 

„Încă una fierbinte! Nu uitați să purtați protecție solară”, a scris Heidi Klum la descrierea fotografiei îndrăznețe de pe contul său de Instagram. 

Nu este pentru prima dată când Heidi Klum realizează un shooting foto pentru revista Allure. Aceasta a apărut într-un pictorial nud în 2012, iar de-a lungul timpul, aceasta a vorbit în diferite interviuri despre cariera sa de model și despre dificultățile cu care s-a confruntat de când a intrat în această industrie. 

Citește și: Heidi Klum și Tom Kaulitz au arătat încă o dată cât de mult se iubesc, în ciuda diferenței de vârstă. Imaginile i-au cucerit pe fani

„Am fost des criticată pentru faptul că eram plinuță”, a declarat Heidi Klum, adăugând cu umor: „Ce să fac, îmi plăcea mâncarea”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri