48-POL5_09NOV_2018_359
Divertisment

Actorii care au cucerit publicul în serialul "Poldark". Totul despre protagonist

Timp de 5 sezoane, serialul “Poldark” a reușit să încânte fani din întreaga lume cu personaje îndrăgite și scene care au lăsat publicul cu sufletul la gură.

Urmărește sezonul 5 din “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama

Dintre toate personajele complexe ce au încântat publicul în “Poldark”, preferatul e Ross Vennor Poldark (interpretat de Aidan Turner), eroul neînfricat al seriei ce se străduiește să își refacă viață după război și să o îmbunătățească pe cea a apropiaților.

Actori care au cucerit publicul în serialul "Poldark"

Aidan Turner, în rolul protagonistului Ross Poldark

Întors în Cornwall de pe frontul Războiului de Independență al Statelor Unite ale Americii, după 3 ani de absență, Ross află că tatăl sau a murit, moșia e în ruină și iubita sa din copilărie, Elizabeth (Heida Reed), e logodită cu un alt bărbat.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

În procesul de a-și reface viața pas cu pas, Ross o angajează pe post de servitoare pe Demelza (Eleanor Tomlinson), însă între cei doi se naște rapid o poveste de dragoste emoționantă ce trece dincolo de granițele profesionale. 

Potrivit lui Turner, pentru rolul lui Ross Poldark s-a pregătit timp de 3 luni, “un lux pentru orice actor. Am avut o grămadă de timp să citesc cărțile și scenariul și să îmi dau seama cum văd personajul și să mă pregătesc mintal pentru el, să pregătesc accentul, să fiu în formă, să mă duc la cursuri de călărie,” a declarat actorul irlandez.

Înainte de “Poldark”, Aidan Turner și-a făcut un renume la nivel global datorită serialului “Being Human”, în care a interpretat rolul vampirului John Mitchell, și trilogiei The Hobbit, ce a generat încasări globale de miliarde de dolari.

Luke Norris, în rolul doctorului Dwight Enys

Dwight Enys e unul dintre cele mai apreciate personaje din Poldark, datorită codului său de moralitate și dorinței de a spune adevărul, indiferent de situație.

Înainte să cucerească inimile publicului în Poldark, Luke Norris a apărut și în filme precum “Ducesa”, unde a jucat alături de Keira Knightley, și serialele “The Inbetweeners” și “Skins”.

Jack Farthing, în rolul George Warleggan

Cel de-al doilea soț al lui Elizabeth și inamicul lui Ross ajunge unul dintre cele mai puternice personaje din serial. George reușește să trezească numeroase emoții în rândul publicului, de la empatie, la antipatie, datorită complexității sale, ce se datorează și prestației impresionante a lui Jack Farthing.

Actorul originar din Londra a interpretat numeroase personalități importante în seriale de-a lungul carierei, precum Botticelli în “Da Vinci's Demons” și John Lennon în “Cilla”.

Josh Whitehouse, în rolul lui Hugh Armitage

Locotenentul Armitage e singurul care a reușit să trezească Demelzei sentimente adânci, atunci când relația ei cu Ross a trecut printr-o perioada tensionată.

Recent, Whitehouse a apărut alături de Vanessa Hudgens în filmul de Crăciun “A Knight Before Christmas”.

Harry Richardson, în rolul lui Drake Carne

Fratele Demelzei a trecut prin numeroase încercări de-a lungul serialului, însă a reușit să se ridice de fiecare dată datorită bunătății sale și optimismului.

Richardson, ce s-a născut în Australia, e cunoscut datorită rolurilor sale din “Doctor Thorne” și “Looking for Grace”.

Tom York, în rolul lui Sam Carne

Cel de-al doilea frate al Demelzei a fost descris în serial drept “un om de o bunătate rară” și reușește să demonstreze că intențiile bune sunt întotdeauna respectate de cei dragi.

Înainte să cucerească publicul în “Poldark”, York a avut rolul principal în serialul fantasy “Olympus” și alte serii cunoscute precum “Midsomer Murders” și “Death in Paradise”.

Urmărește sezonul 5 din “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri