Actrița despre care s-a spus că are o relație cu Brad Pitt, dezvăluiri neașteptate. Cum a reacționat actorul după apariția zvonurilor
Divertisment

Actrița despre care s-a spus că are o relație cu Brad Pitt, dezvăluiri neașteptate. Cum a reacționat actorul după apariția zvonurilor / Getty Images

Actrița despre care s-a spus că are o relație cu Brad Pitt, dezvăluiri neașteptate. Cum a reacționat actorul după apariția zvonurilor

Alia Shawkat, actrița în vârstă de 32 de ani, despre care s-a spus că ar avea o relație cu Brad Pitt, a dezvăluit care a fost reacția actorului în momentul în care i-a spus că au apărut zvonuri privind o eventuală relație amoroasă între cei doi.

Alia Shawkat, în vârstă de 32 de ani, era prietenă cu Brad Pitt în 2019, când s-a spus că cei doi au o relație amoroasă. Aproape trei ani mai târziu, într-un interviu pentru New Yorker, Alia a dezvăluit că actorul nu știa nimic despre acele zvonuri până când nu a vorbit ea cu el.

Citește și: De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului: ”Vrea să găsească pe cineva special!”

”Brad nu știa nimic despre toate articolele apărute în presă. Iar eu i-am spus <<Știi că toată lumea crede că noi ieșim împreună?>> Iar reacția lui a fost ceva de genul: << Îmi pare rău, se întâmplă. Dacă ieși cu mine, asta se întâmplă>>.”, a povestit ea, potrivit sursei citate. 

De asemenea, actrița a mărturisit cum a reacționat familia ei în momentul în care au apărut acele zvonuri. Ba mai mult, ea a mărturisit că bunica ei a fost fericită să o vadă într-o revistă.

Citește și: Cum descrie Angelina Jolie relația cu cei șase copii: “Sunt foarte onestă cu ei”. E mamă singură de când a divorțat de Brad Pitt

”Într-o altă zi am fost în vizită la bunica din partea tatălui. Era în țară după mai bine de 30 de ani și abia vorbește limba engleză. Este o femeie musulmană, din Irak și stătea acolo, uitându-se la telenovelele ei turcești. Iar lângă ea avea o revistă în care erau două poze, una cu Brad, alta cu mine, iar ea s-a bucurat. Mie mi-a fost jenă de acele imagini cu toți prietenii mei, dar ea a râs.”, a mai povestit actrița.

Cum a devenit cunoscută Alia Shawkat

Alia Martine Shawkat s-a născut în 1989, în Riverside, California, având un tată irakian și o mamă norvegiană. Alia a atras imediat atenția marilor agenții de modeling de la Hollywood și a debutat într-o campanie pentru Calvin Klein la vârstă de 9 ani. Imediat a primit oferte pentru câteva roluri mici în seriale de televiziune pe care le-a și acceptat. După aceste mici roluri, Alia Shawkat a primit un rol în drama TV "State of Grace", rol extrem de apreciat de către critici.

Deși "State of Grace" a durat doar două sezoane la FOX Family, Alia Shawkat a reușit să se facă remarcată ca Hannah Rayburn, o tânără de 12 ani care învață valorile vieții împreună cu cea mai bună prietenă a ei Grace (Mae Whitman).

Alia Shawkat a jucat alături de actori celebri, printre care George Clooney, Mark Wahlberg și Ice Cube. Faima ei a crescut rapid și putem nota apariții memorabile în "Rebound", alături de Martin Lawrence și "Deck The Halls" cu Matthew Broderick și Danny de Vito.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016

Deși sunt despărțiți din 2016 și declarați separați din punct de vedere legal din 2019, cei doi nu au ajuns nici acum la un acord privind termenii acestei separarări, inclusiv legat de custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Pare că aceștia au luat partea mamei lor, cu care au fost văzuți deseori atât la cumpărături și în excursii, dar și pe covorul roșu al premierelor pelicuelor în care joacă Angelina Jolie.

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Knox și Vivienne, 13 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri