jamestown protagoniste
Divertisment

jamestown protagoniste

Actrițele care au cucerit publicul în serialul "Jamestown". Totul despre cele 3 protagoniste

Producătorii seriei premiate “Downtown Abbey” aduc pe ecran un nou serial de epocă, “Jamestown”, ce prezintă perioada turbulentă a primelor colonii din America și povestea a trei femei care încearcă să se adapteze la noua lor viață acolo.

Urmărește serialul “Jamestown” pe aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama

În secolul 17, la granița sălbăticiei din Virginia se află Jamestown, o colonie britanică ce abia a supraviețuit primei decade și care se pregătește de schimbări majore.

Sir George Yeardley, noul guvernator, ajunge în colonie alături de 100 de femei aduse pentru a deveni nevestele bărbaților care au pus bazele orașului.

Printre acestea se numără și protagonistele curajoase ale serialului, sofisticata Jocelyn -  care și-a petrecut o parte din viață la curtea regală; fata de la țară Alice și aventuroasa Verity. Deși viața în colonie e neașteptată și dură, protagonistele văd potențialul libertății pe care nu ar fi primit-o acasă.

Venirea lor și ideile revoluționare ale guvernatorului promit să zguduie Jamestown pe măsură ce bărbațîi încearcă să își păstreze autoritatea și tensiunea crește în colonie.

Protagonistele care au cucerit publicul în serialul "Jamestown"

Jocelyn

Jocelyn (interpretată de Naomi Battrick) a pornit de la un statut mai ridicat decât celelalte femei din Jamestown, însă setea ei pentru putere e nelimitată și tânăra nu are de gând să permită nimănui, în special bărbaților din colonie, să îi stea în cale.

Soțul ei, Samuel, are un rol important în comunitate, dar Jocelyn caută numeroase moduri ingenioase prin care poate câștiga din ce în ce mai multă putere în colonie. Atitudinea ei ascunde, de fapt, o vulnerabilitate și un secret ce îi pot distruge viața.

“Sunt complet îndrăgostită de Jocelyn. Provine dintr-o altă clasă socială față de celelalte două fete,” a declarat Battrick despre personajul ei din serial. “E foarte inteligentă și axată pe politică. Imediat reușește să realizeze lucruri în Jamestown.”

“Crede cu adevărat în egalitatea pentru femei. Jocelyn, Alice și Verity sunt trei femei extraordinare și feroce. Le iubesc!” a continuat ea.

Înainte să cucerească publicul în "Jamestown", Battrick a apărut în numeroase producții, printre care se numără "Brimstone","The Titan", "Doctors" și "Crossing Lines".

Alice

După ce a părăsit viața de la țară din Norfolk, Alice (interpretată de Sophie Rundle) se adaptează ușor condițiilor vitrege din colonie, însă descoperă că traiul alături de viitorul ei soț, Henry Sharrow, se anunță a fi unul violent.

Din păcate, când încearcă să îl denunțe, Alice află că justiția din colonie nu e de partea femeilor. Chiar și așa, tânăra reușește să își folosească ingeniozitatea pentru a-și crea un scop în viață și un loc în comunitatea din Jamestown.

Despre rolul lui Alice, Rundle a declarat: “Alice are un suflet bun. Are un curaj pur și blând. E foarte decentă și vrea să aibă o viață liniștită și fericită.” 

Rundle și-a făcut un renume în producții apreciate precum "Peaky Blinders" înainte să încânte fanii "Jamestown" cu interpretarea ei complexă a personajului Alice.

Verity

Verity (interpretată de Niamh Walsh) a venit în Jamestown pentru a scăpa de un trecut turbulent. Atunci când află că urmează să se căsătorească cu hangiul Meredith Rutter, crede că a greșit părăsind Anglia. În scurt timp însă își găsește un nou țel în viață.

Rebelă și vehement opusă nedreptății, Verity intră des în conflict cu autoritățile orașului chiar dacă recunoaște repede potențialul Jamestown și cum poate schimbă societatea în bine.

Despre relația personajului ei cu celelalte două protagoniste ale serialului “Jamestown”, Walsh a declarat: “E o premisă foarte interesantă pentru că povestea le urmărește pe cele 3, deși sunt la niveluri sociale diferite. Verity e jos de tot. Ea și Alice se împrietenesc pe nava ce vine în America. Și când se întâlnesc toate prin Jamestown, există acest sentiment de surori și o legătură adevărată pentru că, deși au poziții diferite în viață, e ceva ce le leagă pe toate.”

Walsh a apărut în serialul "Casualty", în care a jucat și colega ei de platou din "Jamestown", Battrick, plus alte producții precum "Jekyll & Hyde" și "Holby City".

Urmărește serialul “Jamestown” pe aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri