"Beverly Hills 90210" Peach Pit Pop-Up
Divertisment

Jennie Garth, Foto: Getty Images

Jennie Garth, imagini rare de la nuntă. Actrița din "Beverly Hills, 90210" și soțul ei sărbătoresc șase ani de căsătorie

Au trecut șase ani de la căsătoria lor, iar cu această ocazie, Jennie Garth, actrița cunoscută pentru rolul din Beverly Hills, 90210, a publicat o imagine rară de la nuntă, alături de cel pe care îl numește soț, Dave Abrams.

Deși la momentul nunții, care a avut loc în 2015, actrița a rămas discretă în ceea ce privește emoționantul eveniment, zilele trecute, aceasta a decis să facă publice două fotografii pentru a sărbători șase ani de căsnicie cu soțul ei.

În imaginile respective, Jennie, în vârstă de 49 de ani, apare la brațul lui Dave, în vârstă de 40 de ani, în timp ce invitații aruncă cu flori. Fotografiile au fost însoțite și de un mesaj scurt, prin care își arăta recunoștința că l-a întâlnit pe soțul ei: "Sunt recunoscătoare că ne-am găsit. Aniversare fericită!"

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine la 51 de ani

Deși din exterior, mariajul lor părea unul fară probleme, Jennie Garth a mărturisit în trecut că, la fel ca oricare alt cuplu, și ea și soțul ei s-au confruntat cu neînțelegeri, iar relația lor este departe de a fi un basm.

„Dave și cu mine ne-am îndrăgostit foarte repede și ne-am căsătorit după șase luni. Ne-am grăbit prea tare și asta ne-a rănit. (Posibilitatea) unui al treilea divorț m-a devastat cu adevărat", a povesit Garth într-un intervu acordat pentru People, în 2019.

Cuplul s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, în toamna anului 2014, și s-au căsătorit în iulie, la doar trei luni după ce acesta a cerut-o de soție. 

„Cu siguranță a trebuit să ne separăm complet. Și doar când m-am simțit din nou ca mine însămi am început să ne vedem din nou. Trebuia să plece și să își dea seama ce își dorește"

Citește și: Ele sunt nepoatele gemene ale prințesei Diana. Tinerele au 29 de ani și s-au mutat la Londra: ”Suntem încântate să fim aici!”

S-au despărțit în 2017 și au solicitat divorțul în aprilie 2018, pentru a se împăca un an mai târziu, când Abrams a depus o petiție de respingere a procedurii.

„Înainte, când relația nu mai era la fel de frumoasă ca la început, când lucrurile deveneau dificile, el nu știa cum să se descurce. Căsătoria nu este ca un basm. Este un proces și este vorba de dorința continuă de a-l îmbunătăți"

Janie Garth a fost căsătorită, anterior, cu muzicianul Daniel B. Clark timp de doi ani, iar înainte de acesta a avut un mariaj de 12 ani cu actorul Peter Facinelli.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri