printesa diana
Divertisment

De ce a acceptat prințesa Diana să-i acorde un interviu lui Martin Bashir/ Getty Images

Adevăratul motiv pentru care prințesa Diana i-a acordat interviul celebru lui Martin Bashir: ”A considerat singura soluție!”

Cu doar câteva zile înainte de aniversarea prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani, ies la iveală detalii inedite despre ea. Mai exact, Hasnat Khan, fostul ei iubit, a dezvăluit că singurul motiv pentru care aceasta a acceptat să-i acorde interviul celebru lui Martin Bashit a fost pentru că știa că este singurul mod în care familia regală îi va permite să divorțeze de prințul Charles.

Citește și: Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. "Relația lor este încă tensionată"

În cadrul documentarul de 90 de minute despre viața prințesei Diana, ce a fost difuzat aseară pe ITV, Richard Kay, jurnalist și prieten al acesteia, a dezvăluit că Hasnat Khan, omul cu care prințesa Diana a avut o relație din 1995, până în 1997, i-a dezvăluit că prințesa Diana a acceptat să acorde acel interviu ”pentru că știa cum va reacționa familia regală”.

”Știm cu toții că Diana a fost păcălită, că i s-au primis multe lucruri, însă un lucru interesant a ieșit la iveală, fiind dezvăluit de Haznat Khan.”, a povestit el, potrivit Daily Mail.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Singura frică a prințesei Diana a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. De ce se temea fosta soție a prințului Charles

”El mi-a mărturisit că prințesa Diana și-a dorit divorțul, însă nu a vrut ca lumea să conceapă acest lucru ca pe o presiune”, a adăugat el.

În cadrul interviului filmat în 1995, filmat la Kensington Palace, prințesa Diana a recunoscut adulterul și a declarat că ”sunt trei persoane în căsnicia ei”, referindu-se la Camilla Parker Bowles. Un an mai târziu, prințul Charles și Diana divorțau.

Cu cine a vorbit prințesa Diana înainte să moară

Totodată, documentarul lansat cu câteva zile înainte de aniversarea prințesei Diana a scos la iveală cu cine a vorbit aceasta ultima dată la telefon. Ziaristul Richard Kay a dezvăluit că el a fost cel cu care a vorbit ultima dată la telefon și a mărturisit că aceasta era pregătită să ”exploreze o altfel de regalitate” și că era de un entuziasm ieșit din comun, care denota fericire, mai ales că încheiase un capitol important și dureros din viața ei, traiul în Familia Regală și mariajul cu prințul Charles.

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie. Era disperată să încerce să o ia de la zero şi să facă ceva diferit de ceea ce făcuse până atunci, să abordeze stilul de viaţă regal într-o altă manieră”, a spus Kay, amicul prințesei.

Prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei

Prințul Charles a fost interogat în secret de poliția britanică cu privire la moartea fostei sale soții, prințesa Diana. Totul s-a întâmplat în 2005, iar oamenii legii au decis să-i pună câteva întrebării după ce lady Di a lăsat un bilet în care scria că fostul partener ar fi plănuit un accident care să îi fie fatal.

John Stevens, fostul șef al Scotland Yaed, a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat în secret de oamenii legii după ce s-a aflat că prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei, în care a scris că fostul ei partener de viață ar plănui un accident care să îi fie fatal.

Citește și: Adevărul despre alegerile vestimentare ale prințesei Diana. Motivul pentru care purta mereu rochii înflorate e emoționant

Potrivit Insider, John Stevens a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat de Stephen Wright și de Richard Pendlebury în 2005, la Palatul St. James's din Londra, în timpul unei investigații privind moartea prințesei Diana, ce s-a desfășurat pe parcursul a trei ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri