prințul Charles și prințul Harry
Divertisment

Motivul pentru care prințul Charles vrea să facă pace cu Harry/ Getty Images

Adevăratul motiv pentru care prințul Charles își dorește să lase în urmă neînțelegerile cu Harry: ”Este foarte trist!”

Au trecut mai bine de trei luni de când prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea fiicei lor, micuța Lilibet Diana, iar prințul Charles își dorește o reconciliere cu aceștia, din dorința de a-și cunoaște nepoata.

Potrivit unei surse citate US Weekly, prințul Charles este foarte trist din cauza faptului că nu și-a cunoscut nepoata și speră la o reconciliere.

”Cred că prințul Charles chiar vrea să-și cunoască nepoata. Este foarte trist de ceea ce s-a întâmplat și sper ca într-o zi să se întâlnească toți. ”, a povestit jurnalistul Nick Bullen, potrivit sursei citate.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Mai mult de atât, un moment perfect pentru reuniunea familiei ar putea fi 2 iunie 2022, când regina Elisabeta a II-a va împlini 96 de ani și va aniversa șapte decenii de putere. În această zi vor fi organizate numeroase festivități, de la care membrii familiei regale nu pot lipsi.

”Regina Elisabeta își dorește și ea să o cunoască pe Lilibet, iar prezentarea ei este o prioritate. Ea îi iubește foarte mult pe Harry și pe Meghan. Sutn familia ei, își dorește să-i aibă aproape.”

Prințul Harry, dezvăluiri explozive despre relația cu prințul Charles

Într-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard numit “Armchair Expert”, Ducele de Sussex a declarat că tatăl său îl trata în copilărie exact așa cum fusese și el tratat la rândul său pe când era mic.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

”Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească - ”, a spus prințul Harry, potrivit The Guardian.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Ducele de Sussex a mai spus că în jurul vârstei de 20 de ani și-a dat seama că nu-și dorește “un job regal”, gândindu-se la ce i s-a întâmplat mamei sale, Prințesa Diana.

”Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, a adăugat Harry. Referitor la Prințul Charles, acesta a spus că vrea să le ofere copiilor săi o altfel de viață și un altfel de tratament față de cum a primit el: ”Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri