Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles / Profimedia Images
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles / Profimedia Images

Adevărul despre camera de hotel pe care Harry o folosește pentru a scăpa de Meghan: „E locul său de evadare”

Prințul Harry și Maghan Markle sunt din nou în centrul atenției după ce săptămâna trecută au fost la un pas să fie accidentați din cauza unor paparazzi care îi urmăreau, iar zilele trecute au apărut zvonuri despre obiceiul ducelui de Sussex de a scăpa de soția lui, Maghan, având o cameră la hotelul din apropierea casei lor. 

Mai multe surse au susținut pentru publicația The Sun Saturday că Harry, în vârstă de 38 de ani, are o cameră privată „pusă deoparte” într-un hotel de lux din apropierea casei lui și a lui Meghan Markle din Montecito, California, pe care o folosește atunci când are nevoie de timp singur. Potrivit sursei, Harry, care îi are pe fiul său Archie, în vârstă de patru ani, și pe fiica sa Lilibet, în vârstă de un an, cu Meghan, în vârstă de 41 de ani, alege să meargă în „locul său de evadare” de la San Vicente Bungalows, un club privat al membrilor din Los Angeles, cu reguli stricte menite să-i protejeze pe toți oaspeții.  

Citește și: Solicitarea făcută de prințul Harry și de Meghan Markle după "urmărire aproape catastrofală cu paparazzii”. S-au lovit de un refuz

Cu toate acestea, potrivit Page Six, un reprezentant al prințului Harry a declarat că aceste zvonuri „nu sunt adevărate”. 

San Vicente Bungalows este un club care acordă o reală atenție confidențialității, având o listă extinsă de proceduri de siguranță, inclusiv interzicerea utilizării dispozitivelor care au aparate de fotografiat sau filmat în interiorul incintei. Peste tot în club sunt afișate autocolante cu „Interzis accesul cu telefonul mobil”, susține Page Six

Pe lângă regulile stricte legate de telefon, oaspeților li se interzice să discute despre ce văd în interiorul clubului exclusivist. De asemenea, le este interzis să se apropie de alți oameni în interiorul clubului dacă nu se cunosc.

Zvonurile au apărut la câteva zile după ce prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au susținut că au fost implicați într-un incident „aproape catastrofal” cu paparazzii. După ce au apărut voci care au spus că n-a fost atât de grav precum au povestit ei, aceștia au luat o decizie. Concret, ducii de Sussex au solicitat reprezentanților agenției foto să le pună la dispoziție filmările și fotografiile pe care le-au surprins în acea seară.

Citește și: Decizia pe care Meghan Markle și prințul Harry trebuie să o ia cât mai urgent după urmărirea „aproape catastrofală”

Potrivit Page Six, care citează surse TMZ, aceștia și-au justificat cererea prin faptul că au nevoie de imagini pentru a-și îmbunătăți securitatea.

„Am cerut reprezentanților agenției foto să ne pună la dispoziție toate copiile fotografiilor și filmărilor care au fost făcute în acea seară, când cuplul a plecat de la evenimentul din New York și a fost urmărit de paparazzi câteva ore”, au explicat avocații lor într-o scrisoare pe care au trimis-o agenției.

Avocații companiei au reacționat imediat, iar răspunsul nu a fost cel mai plăcut pentru ducii de Sussex: „În America, după cum sunt sigur că știți, proprietățile aparțin celor care le dețin, adică proprietarilor. Terții nu pot cere, pur și simplu, să li se dea, așa cum poate fac Regii”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri