Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Adevărul despre cicatricea pe care Kate Middleton o are în zona tâmplei. Soția prințului William a încercat să ascundă semnul 

Kate Middleton a fost în centrul atenției încă de la începutul relației cu prințul William. Nu numai că aceasta este soția prințului moștenitor, dar s-a dovedit că este cu adevărat un pion important pentru familia regală, fiind prezentă la principalele evenimente organizate de Palat. 

Prințesa de Wales a fost și este în continuare un model pentru femeile din întreaga lume, fiind tot timpul examinată din cap până în picioare atunci când apare în public. Imaginea sa este impecabilă și are mare grijă la toate detaliile atunci când este fotografiată de paparazzi. Rareori prințesa a fost văzut-o cu părul prin și există un motiv întemeiat pentru aceasta decizie. Kate are o cicatrice uriașă în zona tâmplei, pe care încearcă să o ascundă cu orice preț. 

Citește și: Răspunsul hilar oferit de Kate Middleton atunci când un copil a întrebat-o câți ani are: „Shh...nu spune nimănui”

De-a lungul anilor s-au speculat multe povești cu privire la cicatricea prințesei. Unii au spus că semnul a fost cauzat de un accident la hochei, fiind unul din sporturile sale preferate, iar alții au susținut că acesta a fost cauzat de extensiile de păr pe care Kate le-a purtat foarte mult timp în trecut. Ei bine, adevărul este că niciuna din ipoteze nu este corectă.

Kate Middleton cicatrice/ Profimedia
Kate Middleton cicatrice/ Profimedia

Cicatricea lui Kate Middleton, situată pe partea stângă a tâmplei, a fost văzută pentru prima dată în anul 2011, în timpul unui dineu regal, moment în care, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că semnul a fost cauzat de o operație pe care prințesa a făcut-o în copilărie. 

„Cicatricea este legată de o operație din copilărie”, a fost declarația oferită în comunicat, fără a se oferi mai multe detalii despre intervenție. Cert este că starea de sănătate a viitoarei regine nu a fost afectată, Kate fiind mai sănătoasă și plină de viață ca niciodată. 

Citește și: Momentul în care Kate Middleton încalcă protocolul de la Wimbledon. Roger Federer a mustrat-o pe prințesă: „Nu ai voie să faci asta”

În urma declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt, John Scurr, un specialist în chirurgie de la Spitalul Lister din Londra, a declarat că cicatricea lui Kate Middleton nu sugerează că prințesa ar fi suferit, la un moment dat de o afecțiune gravă.

„Mă îndoiesc că este vorba despre orice afecțiune gravă și aș spune că este rezultatul unui semn de naștere înlăturat în copilărie. Este remarcabil, având în vedere dimensiunile semnului, pe care nimeni nu le-a observat înainte.”, a explicat acesta. 

Kate Middleton cicatrice/ Profimedia
Kate Middleton cicatrice/ Profimedia

În mod surprinzător, și soțul lui Kate Middleton, prințul William, are o cicatrice în zona capului. Cei doi soți împărtășesc acest element comun, fiul cel mare al Regelui Charles al III-lea având și el un semn pe cap în formă de zig-zag, pe care ar fi comparat-o deseori cu „cicatricea lui Harry Potter” și pe care ar fi căpătat-o în copilărie, în urma unei lovituri încasate la un club de golf în anul 1991. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri