Prince Harry și Meghan Markle
Divertisment

Prince Harry și Meghan Markle nu vor merge în Marea Britanie de Crăciun. / Foto: Profimedia

Adevărul despre decizia lui Meghan Markle și a prințului Harry de a renunța la rolurile regale. Cine a fost persoana care i-a susținut

Despre decizia luată de prințul Harry și de Meghan Markle de a renunța la rolurile lor regale s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Au trecut doi ani de atunci, însă, iar acum ies la iveală detalii neștiute, și anume faptul că ei s-au bucurat de sprijinul reginei Elisabeta.

Tina Brown, jurnalisa cunoscută în Marea Britanie pentru că a scris mai multe cărți despre prințesa Diana, a comentat de curând decizia ducelui și a ducesei de Cambridge de a renunța la rolurile regale și a susținut că regina Elisabeta i-a susținut în acest proces, întrucât ”vedea cât de nefericiți erau”.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au putut decide ce nume să-i dea primului lor copil. Cum au rezolvat situația ducii de Sussex

”Familia regală a observat o ruptură încă din vara anului 2019. Toți au putut observa cât de nefericiți erau prințul Harry și Meghan Markle. Tocmai de aceea i-au susținut să plece.”, a dezvăluit Brown în cadrul unui interviu pentru Fox News.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei 

De asemenea, sursa apropiată familiei regale i-a dezvăluit aceasta că ei și-au dorit ca plecarea lui Meghan și a prințului Harry să se facă în anumite condiții.

Au vrut să se desfășoare în ordine, să fie stabilite niște reguli, pentru a crea un precedent. William are trei copii. Decizia lor de a pleca în SUA îi va afecta pe aceștia. Acesta a fost motivul pentru care plecarea lui Harry și a lui Meghan Markle s-a dorit să fie parte dintr-un proces riguros. Regina i-a susținut.”, a mai adăugat aceasta.

Meghan Markle și prințul Harry, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus 2022

Meghan și Harry și-au refăcut un pic imaginea afectată de controversele din ultimul timp. Aceștia s-au arătat drăgăstoși unul față de celălalt și și-au exprimat sprijinul necondiționat prin gesturi și priviri, la Jocurile Invictus 2022, competiția sportivă pentru veteranii răniți în război, pe care a fondat-o chiar prințul Harry. 

Meghan Markle și prințul Harry

Fosta vedetă devenită ducesă de Sussex a vorbit în discursul ei despre dragostea și respectul pe care i le poartă soțului său, iar cei doi au oferit și un moment care a stârnit uralele celor 500 de oameni strânși pe un stadion din Haga: un sărut în public.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri