jlo
Divertisment

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre siluetă și secretele sale de frumusețe: "Sunt în cea mai bună formă a vieții mele"

Jennifer Lopez a reușit -și mențină silueta de invidiat de-a lungul timpului, iar vârstă de 51 de ani nu pare o împiedice pe artistă din a continua arate cât mai bine posibil.

Într-un interviu acordat revistei InStyle, vedeta a dezvăluit ce schimbare a făcut în modul în care își antrenează corpul, tocmai pentru a obține rezultatele dorite într-un mod inteligent: Sunt în cea mai bună formă a vieții mele. La 20 și 30 de ani obișnuiam fac sport, dar nu așa cum fac acum. Nu am crescut numărul antrenamentelor, ci pur și simplu mă antrenez mai intens și mai inteligent. Și nu îmi ia atât de mult timp ca în trecut ”, a dezvăluit cântăreața, actrița și mama gemenilor Max și Emma.

 

Totodată, Jlo a dezvăluit are un stil de viață activ pentru a-și menține sănătatea și nu neapărat pentu siluetă: "Este amuzant. Când faci lucrurile din motivele corecte, arăți de fapt mai bine!"

Citeşte şi: Catherine Zeta-Jones, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor. Ce spune despre viața strălucitoare de la Hollywood

Conversația despre aspectul veşnic tănăr lui Jennifer Lopez a început când Ben Affleck, fostul ei logodnic, a întrebat publicația: "Unde îți ții fântâna tinereții? De ce arăți la fel ca în 2003, când eu arat așa?" Întrebare la care Jlo a răspuns nu are niciun secret în afara folosirii produselor sale de înfrumusețare"Jlo Beauty": "Nu am niciun secret de frumusețe în afară de JLo Beauty, produse pe care le împărtășesc cu toată lumea. Ben este amuzant! Încă arată destul de bine, de asemenea."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Costumul „iluzie optică”. Ținuta de pe catwalk cu care Irina Shayk a stârnit controverse pe rețelele de socializare

În 2019, antrenorul ei personal a dezvăluit un antrenament făcut de aceasta include: abdomene, flotări, fandări, precum și exerciții la aparatele pentru picioare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri