Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York
Divertisment

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York / Profimedia Images

Adevărul despre viața amoroasă a fostei soții a lui Hugh Hefner. Crystal s-a despărțit în secret și are deja un nou iubit

A trecut mai bine de o săptămână de când Crystal, văduva lui Hugh Hefner, a fost surprinsă în timp ce se plimba prin Central Park alături de un tânăr, iar acum au apărut detalii despre viața ei amoroasă.

Potrivit Daily Mail, fosta soție a lui Hugh Hefner s-a despărțit în secret de actorul Ryan Malaty, în vârstă de 34 de ani, cu care a avut o relație timp de doi ani. Ruptura dintre ei a apărut luna trecută, dar ea și-a refăcut deja viața, având o relație cu un student de 23 de ani.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Cyrstal, care a fost căsătorită cu fondatorul Playboy până în 2017, când acesta s-a stins din viață, a fost văzută recent cu Alex Kotzen, student la Universitatea Columbia, care își dorește să-și construiască o carieră de succes în tenis.

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York

Potrivit unei surse apropiate, cei doi se distrează de minune împreună, mai ales că fosta soție a mogulului Playboy este acum singură.

„Crystal s-a despărțit de Ryan luna trecută. Nu era potrivit pentru ea, dar s-au despărțit în condiții amiabile. Pur și simplu s-au dezvoltat în direcții diferite, nu era alesul ei”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

„Alex este mai mult sursa ei de distracție. Nu pot să zic că este ceva serios între ei, dar se distrează împreună. Crystal nu a mai fost singură de când l-a întâlnit pe Hugh”, a mai explicat sursa respectivă.

Crystal s-a confruntat cu probleme de sănătate după moartea soțului

Crystal părea să-și fi refăcut viața după moartea soțului ei, însă lucrurile n-au mers prea bine pentru ea. Mai exact, ea s-a despărțit de iubitul ei, Nathan Levi, iar apoi  s-a confruntat și cu o problemă la inimă, fapt pentru care a luat o decizie drastică.

Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

”M-am înconjurat de oameni pe care-i iubesc și încerc să iau totul ușor.”, dezvăluia fostul iepuraș Playboy, în cadrul unei postări făcute pe Instagram.

”A venit momentul să vindec lucruri din viața mea și să mă dezvolt.”, a mai mărturisit ea.

Crystal Harris a fost exclusă din testament 

Crystal Harris și Hugh Hefner s-au căsătorit în 2012 și si fost împreună până în 2017, când fondatorul Playboy s-a stins din viață.

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner, după Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii – Christie (cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988) şi David –, şi Kimberley Conrad (1989–2010), cu care a avut doi băieţi – Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner a rupt tăcerea despre fostele lui partenere care l-au criticat: ”N-ar fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost el!”

Văduva lui Hefner a fost exclusă din testament încă dinainte de căsătorie, când a semnat un contract în care a acceptat să renunţe la moştenirea ce i s-ar fi cuvenit după moartea soţului. Totuşi, tânăra are viitorul asigurat, după ce, în acelaşi contract, i s-au promis cinci milioane de dolari şi o locuinţă de lux, care acum valorează şapte milioane de dolari. Aranjamentele au fost puse la punct de Hefner încă de dinainte de căsătoria cu fostul model Playboy.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri