Prințul Harry și bunica sa, regina Elisabeta a II-a
Divertisment

Cum a reacționat regina Elisabeta când a aflat că nepoata ei va purta numele Lilibet/ Getty Images

Adevărul privind numele ales de prințul Harry pentru fiica lui. Cum a reacționat regina Elisabeta când a aflat că a numit-o Lilibet

Meghan Markle și prințul Harry trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, întrucât au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Numele ales, însă, a stârnit controverse, însă acum a ieșit la iveală detalii inedite.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unei fetițe la sfârșitul săptămânii trecute și au ales să o numeacă Lilibet Diana, în cinstea reginei Elisabeta a II-a și a prințesei Diana. La scurt timp, însă, au apărut zvonuri privind faptul că această alegere ar fi supărat-o pe Regină, întrucât Lilibet era numele ei de alint. Adevărul este, însă altul.

Meghan Markle a născut o fetiță. Cum va reuși micuța Lillibet Diana să reunească familia regală după o perioadă tulbure

Potrivit Daily Star, ducele de Sussex i-ar fi împărtășit bunicii sale faptul că atunci când va avea o fiică îi va pune numele Lilibet. Iar acest lucru se întâmpla în urmă cu mulți ani, chiar înainte de a-și cunoaște soția, pe Megan Markle.

Ba mai mult, potrivit unei surse citată de Daily Star, Regina Elisabeta a II-a ar fi fost încântată de numele ales de prințul Harry pentru fiica lui.

Regina Elisabeta a II-a era alintată Lilibet de soțul ei, ducele de Edinburgh. Ba mai mult, atunci când acesta s-a stins din viață, ea i-a lăsat în buzunar un bilet pe care s-a semnat ”Lilibet”.

Citește și: Familia regală britanică, reunită de fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry.Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata pe Zoom

Ba mai mult, unele voci s-au grăbit să afirme faptul că alegerea numelui pentru fiica lor a avut o legătură cu dorința lui Harry se a se împăca cu rudele sale.

”Harry a avut întotdeauna o legătură unică cu bunica lui, fapt pentru care comportamentul lui din ultima perioadă a fost foarte bizar. Ei au fost foarte apropiați, au împărtășit mereu cele mai intime gânduri. Harry nu a păstrat secret faptul că își dorește o familie, ba mai mult i-a mărturisit bunicii sale că dacă va avea o fetiță îi va pune numele ei sau al mamei sale.”, a mai dezvăluit sursa respectivă, potrivit Daily Star.

Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă

Megan Markle și Prințul Harry sunt de vineri părinții unei feițe, „Lili”. Știrea a fost confirmată oficial, duminică.

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage vineri, la ora 11.40. Micuța se numește Lilibet „Lili” Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Prințul a participat la naștere.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Numele complet este Lilibet Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markel au anunţat duminică, „cu imensă bucurie”, naşterea celui de al doilea copil al lor, Lilibet ‘Lili’ Diana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?