familia regala britanica
Divertisment

Cum vor reuși Meghan Markle și prințul Harry să facă pace cu familia regală / Getty Images

Familia regală britanică, reunită de fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry.Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata pe Zoom

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni părinții unei fetițe în curând, iar unele voci susțin că acest copil va reprezenta liantul între ei și familia regală britanică.

Producătorul Nick Bullen, specializat în chestiuni regale, a vorbit despre tensiunile izbucnite între prințul Harry și familia sa, în urma interviului exploziv acordat lui Oprah Winfrey. Astfel, el a susținut că bebelușul care va veni pe lume în curând îi va ajuta pe aceștia să uite de problemele.

Citește și: Prințul Harry, în conflict cu fratele lui de mai bine de 18 luni. Ce dezvăluiri a făcut un prieten bun de-al ducelui de Sussex

Nașterea unui bebeluș este unificatoare pentru familie și sunt sigur că acest lucru se va întâmpla și între prințul Harry și rudele sale.”, a declarat Nick Bullen, în cadrul unui interviu pentru US Weekly.

Cel de-al doilea copil al ducilor de Sussex va veni pe lume în vara acestui an. Cuplul locuiește, însă, în California, Statele Unite ale Americii, fapt pentru care nu se știe dacă Regina Elisabeta își va întâlni strănepoata. Totuși, Harry a dezvăluit că întâlnirea dintre cele două se va produce imediat, prin intermediul Zoom.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

”Sunt sigur că prințul Harry și Meghan Markle vor utiliza Zoom pentru a o prezenta pe micuță reginei Elisabeta. Va fi a 11-a strănepoată.”, a mai dezvăluit acesta.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry 

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

 

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul  sunt obligați  preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri