Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Divertisment

Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Alessandra Ambrosio, superbă în costum de baie la 42 de ani. Modelul arată la fel ca atunci când defila pe podium

Alessandra Ambrosio are 42 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Fostul model Victoria's Secret continuă să aibă o siluetă impecabilă, iar imaginile în costum de baie, publicate pe contul său de Instagram, i-au cucerit instant pe fani. 

Recent, vedeta și-a arătat fizicul de invidiat într-o postate pe rețeaua de socializare, în care apare purtând un costum de baie îndrăzneț, format din două piese și realizat dintr-un material croșetat și colorat. 

Fotografiile Alessandrei au fost realizate pe plajă, acolo unde bruneta s-a bucurat de soare și de briza mării. Piesa vestimentară i-a pus în evidență atât picioarele lungi și tonifiate, cât și abdomenul de fier, pe care îl lucrează intens la sala de fitness. 

Citește și: Alessandra Ambrosio, abdomen de fier la 42 de ani. Supermodelul a atras toate privirile într-un costum de baie în Ibiza

„Vitamina mare”, a scris Alessandra la descrierea imaginilor postate pe rețeaua de socializare, adăugând un emoticon cu un val, o inimă și un soare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Odată un înger, întotdeauna un înger”/ „Superbă”/ „Perfectă”/ „Tu ești adevărata vitamină”/ „Ai un corp uimitor”, sunt doar câteva din comentariile pe care modelul le-a primit la ultima sa postare. 

Alessandra Ambrosio este mama a doi copii, pe Anja (14 ani) și pe Noah (11 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine plătite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Citește și: Cum a apărut Alessandra Ambrosio la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a atras toate privirile cu decolteul generos

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 42 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?