Alex Rodriguez și Melanie Collins
Divertisment

Alex Rodriguez și Melanie Collins, în vacanță în Saint Tropez/ Profimedia Images

Alex Rodriguez și Melanie Collins, surprinși în aceleași magazine în care au fost văzuți Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez par să trăiască la fel, în ciuda faptului că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. În timp ce cântăreața pare mai fericită ca niciodată alături de Ben Affleck, fostul jucător de baseball se bucură și el de concediu alături de Melanie Collins, de profesie reporter.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost în centrul atenției zilele trecute, când s-au aflat în St. Tropez, iar acum a venit rândul lui Alex Rodriguez. Acesta a atras privirile celor din jur în aceeași destinație și, mai mult de atât, toți s-au mirat de faptul că atât J.Lo, cât și fostul jucător de baseball au vizitat aceleași magazine, la un interval de câteva ore.

Alex Rodriguez și Melanie Collins

Citește și: Jennifer Lopez radiază de fericire de când s-a împăcat cu Ben Affleck. Artista, surprinsă în timp ce dansa pe un iaht (VIDEO)

Potrivit Page Six, la câteva ore după ce Jennifer Lopez și Ben Affleck au intrat într-un magazin Chanel din St. Tropez și au mâncat înghețată, Rodriguez și Collins au fost văzuți în aceleași locuri.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Alex Rodriguez și Melanie Collins

Ba mai mult, cei doi au ales să-și asorteze ținutele, fiind îmbrăcați în haine albe. În timp ce Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, a ales să poarte pantaloni de trening albi și o cămașă pe care a asortat-o cu niște ochelari de soare, Collins a îmbrăcat o rochie albă, midi, pe care a purtat-o cu niște sandale cu platformă și cu niște ochelari mari.

 


Cei doi au călătorit în mai multe destinații din Europa, însă o sursă apropiată lor a dezvăluit, potrivit The Sun, că ”sunt doar prieteni”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani 

Rodriguez și Jennifer (51 de ani) au a început să se întâlnească în 2017, iar doi ani mai tărziu acesta a cerut-o în căsătorie. După ce și-au amânat nunta de mai multe ori pe fondul pandemiei de coronavirus, perechea s-a despărțit în aprilie, spunând într-o declarație comună că sunt „mai bine ca prieteni”.

În ciuda despărţirii lor, Alex încă are numeroase fotografii cu fosta logodnică pe Instagram, atat în ipostaze romantice, cât şi în familie, şi nu pare să renunţe prea curând la ele.

Citește și: Alex Rodriguez încearcă să rămână optimist după despărțirea de Jennifer Lopez. Ce mesaj le-a transmis fanilor

La scurt timp după ce și-au încheiat logodna, Jlo a fost văzută în Los Angeles cu Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, cu care a fost logodită în 2002. Cei doi au petrecut un weekend la o cabană din Sky, Montana, înainte de a se reuni în Miami, unde au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unui antrenament la sală.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri