Cara Delevingne (4)
Divertisment

Cara Delevingne 2024 vs 2022 / Foto: Profimedia

Cara Delevingne, despre dependența de alcool și droguri: "Credeam că mă ajută să fac față lucrurilor". S-a îmbătat prima oară la 8 ani

Actriță și model de succes, Cara Delevingne a trecut prin multe până la cei 31 de ani ai săi, majoritatea din cauza propriilor alegeri greșite. 

Vedeta și-a amintit că s-a îmbătat pentru prima dată la doar 8 ani, la nunta mătușii sale. În timp ce reflecta la luptele ei de ani întregi cu abuzul de diverse substanțe, Cara a rememorat nunta din 2001 a mătușii sale. "M-am îmbătat în ziua aceea. Aveam 8 ani, ce vârstă nebună pentru a te îmbăta", a spus ea pentru Sunday Times.

Citește și: Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete. Imaginile au stârnit îngrijorare printre fani

Delevingne, care nu a mai pus gura pe alcool și droguri din 2022, a recunoscut că a apelat la aceste substanțe crezând că va reuși să treacă peste momentele grele. "Credeam că drogurile și alcoolul mă ajută să fac față unor lucruri. Dar nu s-a întâmplat asta, ci m-au ținut într-o stare de tristețe și depresie. Simt că mi-am recuperat puterea și nu mai sunt controlată de alte lucruri", a declarat ea. Abia când a văzut poze de paparazzi cu ea, în 2022, făcând gesturi necontrolate și bizare, și-a dat seama că este momentul să se trezească și să-și revină.

Cara Delevingne
Cara Delevingne, 2022 / Foto: Profimedia

Privind înapoi la acele poze deloc flatante, spune că este recunoscătoare pentru ele, căci altfel nu și-ar fi dat seama că-și irosește viața. "Nu aș fi fost niciodată Sally Bowles în West End. Sunt super mândră de asta", a spus ea, făcând referire la rolul ei din spectacolul "Cabaret", din West End, Londra.

Citește și: A trecut peste dependența de droguri, iar acum arată incredibil. Cara Delevingne, seducătoare într-o rochie cu un decolteu adânc 

Cara Delevingne/ Profimedia
Cara Delevingne/ Profimedia

De când se menține pe calea cea bună, Cara Delevingne a fost deschisă cu privire la călătoria ei, recunoscând că această schimbare pozitivă a făcut-o stabilă și calmă, în ciuda luptei cu tentațiile. "Nu a fost ușor, dar nu au existat momente în care să cred că nu merită. A meritat fiecare secundă. Pur și simplu nu știu ce ar putea să mă facă să renunț la asta", spunea ea acum un an, pentru Elle UK. 

În 2023, modelul a trecut printr-un program tratament de 12 pași.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri