Amy Schumer/ Profimedia
Divertisment

Amy Schumer/ Profimedia

Amy Schumer a dezvăluit cum se simte după operația de liposucție: „Vreau să spun adevărul!”

Amy Schumer a vorbit recent despre operația de liposucție pe care a suferit-o în urmă cu ceva timp. Actrița recunoaște că se simte foarte bine acum și că își dorește să fie foarte transparentă cu privire la intervenția ei. 

Actrița de comedie în vârstă de 40 de ani nu a vrut să ascundă faptul că a făcut o operație de liposucție și a vorbit în luna ianuarie pe contul său de Instagram despre intervenție. Amy Schumer nu s-a gândit niciodată că va face această operație, însă acum, după ce a trecut prin asta, este foarte fericită că s-a întâmplat. 

În timpul unei apariții la podcastul lui Chelsea Handler „Dear Chelsea”, Amy a vorbit despre decizia ei de a face liposucție și mai ales despre cum se simte în momentul actual. 

„Mi-am făcut liposucție. Nu m-am gândit niciodată că voi face așa ceva. Atunci când auzeam de liposucție mi se părea atât de nebunesc pentru mine și spuneam că nu voi face niciodată nimic în legătură cu asta”, a declarat Amy Schumer. 

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Actrița a declarat că a început să se gândească la liposucție după ce l-a născut pe fiul ei, Gene, în vârstă de doi ani și a trecut printr-o operație de cezariană. Ulterior, după ce i-au fost îndepărtate uterul și apendicele în luna septembrie a anului trecut pentru a pune capăt durerii de endometrioză, Schumer a decis să facă liposucția. 

„M-am recuperat foarte repede, așa că i-am întrebat pe medici: „Pot să-mi fac liposucție?”. Și mi-am făcut, iar acum mă simt foarte bine”, a mai spus aceasta. 

Amy Schumer a vorbit pentru prima data despre operația de liposucție în ianuarie

Amy Schumer a făcut declarații despre liposucție pe Instagram în ianuarie, fiind prima dată când a vorbit public despre asta. Ea i-a spus lui Handler că a vrut să fie sinceră cu privire la operație plastică.

„Voiam să spun adevărul despre asta, pentru ca atunci când cineva va vedea pozele cu mine în care arăt diferit sau mai slabă, să știe că arăt așa pentru că am fost operată. Este destul de greu și vreau să fiu sinceră în privința asta”, a mai spus actrița. 

Citește și: O femeie a folosit cardul de credit al soțului pentru a-și plăti operațiile estetice: ”Acum mă simt, în sfârșit, bine în pielea mea!”

În ianuarie, Schumer a împărtășit două fotografii cu ea pe plajă, într-un costum de baie negru și le-a mulțumit celor doi chirurgi ai ei, cel care i-a efectuat operația de endometrioză și celălalt care i-a făcut liposucția.

”Mă simt bine. În sfârșit. A fost o călătorie anevoioasă, dar în urma căreia mi-am recuperat puterile”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri