Tara Reid
Divertisment

Tara Reid sursă foto: Profimedia

Tara Reid, apariție în costum de baie la 45 de ani. Cum arată actrița după ce s-a luptat cu alcoolul, anorexia și depresia

Tara Reid a făcut senzație cu rolul lui Vicky din "American Pie", unde impresiona cu frumusețea și formele voluptoase, însă problemele avute de-a lungul anilor și-au pus ampenta asupra trupului ei.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, s-a confruntat pentru o perioadă lungă de timp cu dependența de alcool, anorexia și depresia, lucruri care, adunate cu intervențiile estetice nereușite, au adus schimbări majore asupra înfățișării acesteia.

Tara Reid

Citeşte şi: S-au împăcat sau nu Ben Affleck şi Jlo? O teorie dezvăluie adevărul din spatele cuplului "Bennifer": "Este o aiureală totală"

Surprinsă pe o plajă din Miami, Tara a arătat complet diferit de tânăra blonda din anii '90. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, actrița a arătat extrem de slaba și îmbătrânită. Bineînțeles și trecerea anilor a avut ceva de spus în schimbarea sa, însă, chiar vedeta a recunoscut în trecut înfățișarea i-a fost afectată de operațiile estetice nereușite:

"Deși eram slabă, mi-am făcut o liposuctie pentru că îmi doream un abdomen cu pătratele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lăsat", a spus actrița.

Tara Reid

Tot în trecut, Tara a abordat și problema kilogramelor, după ce mai multe persoane au fost îngrijorate ar suferi de anorexie: Sunt doar o femeie scundă, care are oasele proeminente. Mănânc! Dacă vă deranjează că sunt slabă, aia e!”

Tara Reid

Citeşte şi: Maisie Williams din GoT, de nerecunoscut blondă și cu sprâncenele decolorate, la Brit Awards 2021te şi: 

Apariția sa pe plajă vine la o lună după ce vedeta de la Hollywood a dezvăluit "American Pie" va lansa și un al cincilea film.

„Ok, nu pot spune când, pentru că nu știu cu adevărat când va avea loc, pentru că trebuie să-i aducem pe toți actorii și, în același timp, să ne sincronizăm progamele. Există un scenariu... Ca să spun așa”, a afirmat aceasta, dezvăluind l-a citit și nu ar putea fi mai încântată de modul în care a ieșit. "Este unul dintre cele mai bune din toate filmele "American Pie" ... Este uimitor,"

Cu toate acestea, nu a apărut nimic oficial legat de un cincilea film al francizei.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?