Ana Ivanovici și soțul ei
Divertisment

Ana Ivanovici și soțul ei / Profimedia Images

Ana Ivanovici, în centrul atenției la un eveniment în Berlin. Soția germanului Schweinsteiger, fabuloasă într-o rochie cu spatele gol

Ana Ivanovici, fosta jucătoare de tenis și soția fotbalistului german Bastian Schweinsteiger, a fost în centrul atenției la un eveniment desfășurat la Berlin, unde a ales să poarte o ținută ce i-a subliniat silueta perfectă.

În vârstă de 36 de ani, fosta jucătoare de tenis care s-a aflat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 12 săptămâni, în 2008, a strălucit într-o rochie neagră, midi, cu spatele gol, pe care a combinat-o cu dresuri negre și pantofi cu tocuri înalte. De asemenea, părul coafat lejer și machiajul discret i-au completat cu brio look-ul, ajutând-o să se facă remarcată.

Ana Ivanovici

Ivanovici, care a câștigat French Open în 2008, a părut într-o formă de invidiat, ea bucurându-se din plin de momentele petrecute la eveniment, dovadă fiind faptul că a interacționat cu mai multe persoane, cu care s-a și fotografiat.

Schwarzkopf For Every You Launch - 29 Jan 2024

Citește și: Ana Ivanovici si Bastian Schweinsteiger, surprinsi pe plajele din Mallorca impreuna cu cei doi copii

Ana Ivanovici (36 de ani) s-a retras din circuitul WTA în 2016, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Bastian Schweinsteiger (40 de ani).

Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger au împreună doi copii, Luka și Stefan, iar fostul lider mondial din tenisul feminin a început să lucreze cu diferite branduri după retragere, întrucât și-a construit o comunitate pe rețelele sociale, fiind urmărită de peste 1,5 milioane de persoane.

Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger s-au căsătorit la Veneţia

Cei doi s-au căsătorit în 2016, la Veneția, în cadrul unei ceremonii care a avut la Palazzo Cavalli, iar printre invitații de la nuntă s-au numărat jucătorul britanic de tenis Andy Murray, sportiva germană Angelique Kerber dar şi coechipierii lui Schweinsteiger de la naţionala Germaniei, Thomas Muller şi Lukas Podolski.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri