Oprah Winfrey/ Profimedia
Divertisment

Oprah Winfrey/ Profimedia

Oprah Winfrey, revoltată de mâncarea de la Critics Choice Awards. Cum a reacționat prezentatoarea când a văzut mezeluri pe masă

Oprah Winfrey s-a numărat printre celebritățile care au „șters pe jos” cu departamentul de catering din acest an de la Critics Choice Awards. Celebra prezentatoare a fost extrem de revoltată când a văzut că le-au fost servite mezeluri și pizza. 

Vedeta nu a fost deloc impresionată de mâncare din acest an, reacționând imediat atunci când a văzut cutiile de pizza de la masa sa. S-a uitat cu mirare și nu s-a atins de pachetele cu pizza înmânate de ospătari. O vedetă de la masa ei a spus: „Unde sunt cotletele de miel?”.

Barrino, Taraji P. Henson, Danielle Brooks și Oprah au fost surprine la masă, în timpul evenimentului care a avut loc duminică, moment în care gazda TV a respins meniul spunând: „Nu o să-mi stric rujul”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a slăbit. Celebra prezentatoare TV a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus

Oprah nu a fost singura celebritate care s-a plâns de mâncare. Producătorul de film Jen D'Angelo a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu mâncare, numind-o „absolut revoltătoare”, înainte de a o compara cu ceva „printat 3D”. 

Oprah Winfrey/ Profimedia
Oprah Winfrey/ Profimedia

 De asemenea, Paul Giamatti a glumit pe seama mâncării în discursul său, spunând: „Băieți, am nevoie de această susținere. Deci, să ne rugăm toți pentru mine. Apropo, toată lumea își ia pizza într-o pungă?”.

„Oppenheimer”, marele învingător la Critics Choice Awards 2024, cu opt trofee

"Oppenheimer", în regia lui Christopher Nolan, a cucerit duminică opt premii la Critics Choice Awards. "Barbie" a urmat cu şase victorii, inclusiv pentru "cea mai bună comedie" şi "cel mai bun cântec" ("I'm Just Ken").

Lungmetrajul despre părintele bombei atomice îşi continuă cursa spre premiile Oscar, cucerind la Critics Choice Awards trofeele pentru "cel mai bun film", "cel mai bun regizor", "cel mai bun actor în rol secundar" (Robert Downey Jr.) pe lângă "cea mai bună imagine", "cea mai bună muzică", "cel mai bun montaj", "cele mai bune efecte vizuale" şi "cea mai bună distribuţie".

Citește și: Cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards 2024. Margot Robbie și Jennifer Aniston, imposibil de ignorat pe covorul roșu

La ridicarea trofeului, Christopher Nolan le-a mulţumit criticilor pentru că "au contribuit la convingerea publicului larg că un film despre fizica cuantică şi apocalipsă merită să fie vizionat".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri