ana maria popescu branza
Divertisment

Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a agăâat echipamentul de scrimă în cui. / Foto: Facebook

Ana-Maria Popescu, apariție seducătoare după s-a retras din scrimă. "Dacă m-am îmbrăcat în fetiță, e semn că vin sărbătorile"

Ana-Maria Popescu, cea mai bună spadasină a lumii, a anunțat de curând că se retrage din sportul care a făcut-o celebră și cu care a adus România pe cele mai înalte trepte. Nu a precizat în ce urmează să se implice, dar Ana are deja mai mult timp pentru ea și pentru un șir de activități diverese.

Printre apariții la tv, radio sau scurte vacanțe și ieșit în oraș cu soțul ei, Ana-Maria Popescu și-a făcut timp si pentru o transformare. Sportiva s-a lăsat pe mâna specialiștilor în păr și machiaj, și-a pus o rochie roșie, elegantă, și a pozat asemenea unui model profesionist.

Citește și: Maria Sharapova, apariție diafană pe covorul roșu de la Veneția. Cum arată rusoaica după ce s-a retras din sport

ana maria popescu branza

Ana a lăsat hainele comode sau echipamentul de scrimă pentru o apariție de covor roșu. Aceasta a participat la o gală, pentru care a îmbrăcat o ținută întocmai: o rochie până în pământ, drapată, care i-a venit ca turnată. A accesorizat cu bijuterii fine și prețioase, și s-a lăsat pe mâna unui hairstylist și a unui make-up artist pentru a-i realiza o coafură perfectă pentru evenimentul la care a participat și pentru ținuta îmbrăcată, și un machiaj care i-a accentuat cele mai frumoase trăsături. Un ruj roșu pe buze i-a evidențiat zâmbetul plin de farmec, iar liniile subțiri de tuș de la ochi au fost ceva cu totul diferit față de zilele în care Ana făcea legea pe planșa de scrimă.

"Pst... dacă m-am îmbrăcat eu în fetiță, e semn că vin sărbătorile", a scris reputata spadasină pe Facebook, în dreptul pozelor care o surprind într-o ipostază nouă.

Ana-Maria Popescu (ex-Brânză), cea mai titrată spadasină a României, s-a retras din scrimă

Recent, Ana-Maria Popescu a decis că este timpul să agațe în cui spada și echipamentul. La 37 de ani, bucureșteanca a hotărât să spună stop competițiilor sportive.

Citește și: Serena Williams și fiica ei Olympia, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Sportiva a făcut declarații emoționante

"Nu am ajuns campion într-o zi. Sper să ajung în echipa în care pot deveni eficientă şi în care îmi pot folosi întreaga experienţă în beneficiul sportivilor români. Nu am nici cea mai vagă idee ce vreau să fac... sper că mai am răgaz până la finalul anului", a spus Ana-Maria Popescu despre următorul ei capitol.

"Nu vă faceţi griji, chiar dacă nu o să mai îmbrac costumul de scrimă în competiţiile oficiale... nu plec nicăieri. O să mai auziţi de Brânzica şi trăznăile ei", a scris sportiva pe Facebook.

Ana-Maria Popescu a fost aleasă cea mai bună spadasină a lumii pentru a cincea oară, în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021. Are în palmares trei medalii olimpice (una de aur şi două de argint), șapte mondiale și 13 europene.

Foto: Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri