andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin, relaxare în costum de baie, pe marginea piscinei, în SUA. A dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 48 de ani

Andreea Marin a însoțit-o pe fiica sa, Violeta, în SUA, la un summit de Leadership pentru tinerii din întreaga lume. Vizita pe Coasta de Vest, unde temperaturile sunt mai mereu ridicate, au făcut-o pe fosta prezentatoare tv să-și împacheteze în bagaj și costumul de baie.

Andreea și-a luat câteva clipe de relaxare și a avut șansa de a descoperi o carte pe care nu a mai putut să o lase din mână, așa că și-a îmbogățit cunoștințe, dar s-a și bronzat. Cea supranumită "Zâna Surprizelor" și-a făcut câteva poze direct pe șezlongul de pe marginea piscinei hotelului în care s-a cazat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Lifespan" a lui David A. Sinclair este cartea la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă, încurajându-i și pe urmăritori să o citească. "Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata - deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea", a scris Andreea Marin pe Facebook.

Citește și: Andreea Marin, declarație în versuri de ziua iubitului: “La mulți ani, ecoul meu”. E topită după diplomatul pe care-l iubește de 6 ani

andreea marin

Chiar dacă era în costum de baie, Andreea a avut grijă să nu arate prea mult, însă și-a lăsat la vedere decolteul și picioarele. La 48 de ani, reușește să-și mențină o siluetă armonioasă. Face sport în mod regulat, mănâncă legume din propria grădină și, de câteva ori pe an, ține o cură de detox. 

Ce mănâncă Andreea Marin pentru a-și menține silueta

În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare tv le-a povestit fanilor strânși pe rețelele sociale cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să se mențină la o greutate ideală. Nu consideră că dieta pe care o ține este una restrictivă, mai ales că îi permite să aibă cinci mese echilibrate în fiecare zi.

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: “Nu mă iubeam pe mine”

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep", a povestit Andreea Marin pe Facebook.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri