21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals
Divertisment

Angelina Jolie a dezvăluit ce creme și parfumuri folosește și în ce fel de haine investește: “Le port până la moarte”

Angelina Jolie este pentru mulți un trendsetter și o fashion icon, deși în ultima perioadă aparițiile ei au fost destul de modeste. Asta în contextul pandemiei de coronavirus, când au lipsit cu desăvârșire evenimentele mondene și premierele de film. Astfel, am putut să o vedem pe Angelina doar în imaginile surprinse de paparazzi, adesea la cumpărături cu copiii, când adoptă un look casual și relaxat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce creme folosește Angelina Jolie

Actrița a dezvăluit că folosește aceleași creme de corp ca și fiica sa adolescenta, Zahara, care are 16 ani. “Guerlain sunt preferatele mele. Zahara și cu mine alegem același parfum, când vine vorba de loțiune de corp și gel de duș. Ador faptul că felul în care miros îmi aduce aminte de ea și ei de mine”, spune Angelina Jolie.

În 2017, Angelina Jolie a devenit imaginea parfumului Mon Guerlain, ca și tribut pentru mama sa, care folosea produsele brandului.

VEZI SI: Sunt cele mai sexy și mai dorite femei din lume, dar… sunt singure! Vedete de top care nu au iubiți

Pe ce fel de haine dă banii Angelina Jolie

Angelina Jolie nu cumpără haine doar de dragul de a cumpăra. “Investesc în piese de calitate și apoi le port până la moarte. Am cizme, haina preferată, geanta preferată, nu schimb lucrurile așa de des. Asta e un lucru care mă caracterizează”, a spus vedeta.

Angelina și copiii ei locuiesc “la cinci minute” de casa lui Brad Pitt

Angelina Jolie a dezvăluit că după divorț a ales să locuiască în fosta reședință a marelui regizor Cecil B DeMille, care se află la 5 minute de casa lui Brad Pitt. A făcut asta pentru copii, că să își poată vedea tatăl cât de des vor.

“Voiam să fie aproape de tatăl lor, care stă la cinci minute de noi. Ador faptul că nu avem o cameră de distracții, dar că sunt multe alei și locuri în care să te plimbi. Suntem norocoși că avem așa ceva în momente ca astea”, a spus Angelina pentru British Vogue.

Angelina își acceptă vârsta cu demnitate

“Îmi place că sunt mai în vârstă. Mă simt mult mai confortabil acum, la 40 de ani, decât când eram mai tânără. Poate pentru că mama mea nu a apucat să trăiască prea mult… să trăiești până la vârsta asta pentru mine înseamnă o victorie, nu un motiv de tristețe”, a spus Angelina.

Etichete: parfum , haine , angelina jolie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri