vedete singure
Divertisment

Sunt cele mai sexy și mai dorite femei din lume, dar… sunt singure! Vedete de top care nu au iubiți

Pare greu de imaginat că femei superbe, cu cariere de succes și admirate în întreaga lume sunt singure de ani buni. Dar nume mari ca Angelina Jolie, Charlize Theron sau Selena Gomez au întâmpinat probleme în a găsi din nou dragostea.

Vedete de top care sunt singure

Charlize Theron

Despre Charlize Theron s-a spus adesea că este cea mai frumoasă femeie din lume, și pe bună dreptate. Nu duce lipsă de admiratori, însă de la relația cu Sean Penn, care s-a încheiat în 2015, actrița nu a mai fost cu nimeni. S-a zvonit la un moment dat că ar fi avut o aventură cu Brad Pitt, însă nimeni nu a confirmat acest lucru.

Charlize Theron spune că s-a obișnuit să fie singură și mărturisește că ar lasă, cu greu, pe cineva să intre din nou în viața să. Aceasta s-a dedicat în ultimii ani creșterii celor doi copii adoptați.

„Nu cred că voi mai putea locui vreodată cu cineva. Să fiu total sinceră, ar trebui să cumpere casa de lângă mine”, a declarat Charlize pentru Mirror.

„Nu știu dacă voi mai putea fi în stare să mai trec prin asta vreodată. Sunt prea bătrână pentru așa ceva”, a completat vedeta.
Câștigătoarea premiului Oscar a mai mărturisit că „nu mă simt singură fără un bărbat lângă mine... Nu m-am simțit niciodată singură”, „în viața mea acum nu e loc pentru așa ceva să se întâmple și nici nu am vreo dorință legată de a locui cu cineva”, deși povestește că nu are vreo emoție în ceea ce privește ieșitul la întâlniri.

Dar „mă bucur când merg la întâlniri aranjate. Mă port cum probabil se poartă toată lumea. Sunt deschisă, mă distrez. Mă pot distra cu cineva și vorbind la telefon sau schimbând mesaje. Nu știu niciodată ce urmează să se întâmple”, a mai dezvăluit Theron.

VEZI SI: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Selena Gomez

Deși cu siguranță bărbații fac coadă la ușa ei, Selena Gomez este în continuare singură. Singurele relații oficiale pe care le-a avut au fost cele cu Justin Bieber, când era doar o adolescentă, și cea cu The Weeknd din 2017.

Considerată una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului, Selena Gomez a trecut adesea prin perioade deprimante în viața sa. Aceasta nu le-a ascuns fanilor problemele de sănătate pe care le are și lupta cu depresia cauzată de acestea. „Am devenit nesigură. De asemenea, am lupus, așa că greutatea mea fluctuează mult... am învâțat mult prea devreme că nu trebuie să mă afecteze și că nu asta contează până la urmă. Este multă ură”, a spus ea nu cu mult timp în urmă, când a lansat o gamă de cosmetice.

“Sunt singură de doi ani”, spunea în 2019 Selena Gomez, iar de atunci nu s-a mai aflat de vreun alt potențial iubit.
Într-un interviu la Apple Music, Beats 1, Selena declara că întâlnirile la Hollywood au devenit un 'cliché', o mică bulă.

„Toată lumea se întâlnește cu toată lumea. Pare o mică bulă, dar se întâmplă asta pentru că doar așa te simți în siguranță, nu?. Însă problemea este că ajungi, chiar dacă vrei să recunoști sau nu, să ai relații pentru oamenii din jur și nu pentru tine”.

Cu toate astea, au apărut speculații cum că ar fi ieșit la o întâlnire cu jucătorul NBA Jimmy Butler.

Jennifer Aniston

"Life Of Crime" Premiere - Arrivals - 2013 Toronto International Film Festival
TORONTO, ON - SEPTEMBER 14: Actress/producer Jennifer Aniston arrives at the "Life Of Crime" Premiere during the 2013 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 14, 2013 in Toronto, Canada. (Photo by Jag Gundu/Getty Images)

A fost căsătorită cu doi dintre cei mai sexy bărbați din lume, Brad Pitt și Justin Theroux, însă din 2017 Jennifer Aniston este singură. Cu siguranță este alegerea ei, pentru că la 51 de ani, actrița rămâne una dintre cele mai frumoase de la Hollywood.
"În ultima vreme am acordat atenție profesiei, așa că întâlnirile nu au fost prioritare. Simt că dragostea se va prezenta în viața mea fără să plec eu în căutarea ei", spunea Jennifer Aniston într-un interviu.

Angelina Jolie

Atunci când ai 6 copii în grijă, poate că nu este prea ușor să mai găsești și iubirea. De la divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie este singură și nu a existat niciun zvon potrivit căruia ar fi apărut vreun alt bărbat în viața ei.

Într-un interviu cu Vogue India, Jolie a mărturisit că separarea a fost pentru binele celor șase copii — Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne, și Knox. „M-am despărțit pentru binele familiei mele”, a spus ea publicației, adăugând: „A fost decizia corectă”. „Continui să mă focusez pe vindecarea lor. Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici”.

VEZI SI: Angelina Jolie, de la superstar la Hollywood la o viață obișnuită. Aparițiile modeste ale vedetei i-au surprins pe fani

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri