Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia
Divertisment

Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia

Anna Wintour și fiica ei au făcut senzație la Premiile Tony 2023. Bee Shaffer și redactorul șef de la Vogue seamănă extrem de mult

Anna Wintour, în vârstă de 73 de ani, și fiica ei, Bee Shaffer, în vârstă de 35 de ani, au fost în centrul atenției duminică, la cea de-a 76-a ediție anuală a premiilor Tony din New York. Ținutele celor două au atras privirile tuturor, iar asemănarea dintre ele i-a surprins pe fani. 

Redactorul șef de la Vogue a optat pentru o rochie lungă aurie, elegantă, pe care a accesorizat-o cu ochelarii de soare negri, fără de care aceasta nu iese din casă. În același timp, fiica sa a purtat o rochie lungă din catifea verde, pe care a accesorizat-o cu cercei argintii cu diamante, în timp ce defila pe covorul ceremoniei de decernare a premiilor, organizată la United Palace Theatre.

Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia
Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia

Citește și: Anna Wintour, criticată dur după ce a invitat la gala Met staruri de pe rețelele sociale, în detrimentul actorilor de la Hollywood

Alături de ele s-a aflat și italianul Francesco Carrozzini, în vârstă de 40 de ani, soțul lui Bee Shaffer. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au împreună un copil, pe Oliver Sozzani, în vârstă de un an. Francesco s-a întâlnit anterior cu artista Lana Del Rey, în vârstă de 37 de ani, având o relație din 2014 până în 2015.

Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia
Anna Wintour și Bee Shaffer/ Profimedia

Bee nu este singura fiică a Annei Wintour. Redactorul șef de la Vogue are și un fiu, pe Charles, în vârstă de 38 de ani, pe care îl împarte cu fostul ei soț, psihiatru de copii David Shaffer, în vârstă de 87 de ani.

Cine este Anna Wintour

Anna Wintour, care s-a născut la Londra, având un tată britanic și o mama americană, a fost în trecut editor al revistei British Vogue, înainte de a se mută în Statele Unite și de a deveni editor-șef al versiunii americane a acestei publicații, în anul 1988. A reușit să transforme American Vogue în una dintre cele mai importante publicații din lume din industria modei, grație unui stil de micromanagement extrem de exigent, care i-a adus porecla de "Nuclear Wintour"-("Wintour cea nucleară").

Citește și: Anna Wintour și Shelby Bryan s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Bărbatul și-a părăsit fosta soție ca să fie cu editorul Vogue

Potrivit presei internaționale, Anna Wintour a fost sursă principala de inspirație a personajului Miranda - interpretat de Meryl Streep - în filmul "Diavolul de îmbracă de la Pradă/ The Devil Wears Pradă", ce a avut la baza cartea omonimă scrisă de una dintre fostele asistente ale sale, Lauren Weisberger. În 2012, Anna Wintour a devenit director artistic al grupului editorial Conde Nast.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?