antonia 3
Divertisment

Antonia s-a fotografiat fără pic de machiaj și le-a mărturisit fanilor că suferă de acnee: “Am învățat să accept asta!”

Pentru mulți, Antonia este imaginea perfecțiunii: adesea se spune despre ea că e cea mai frumoasă vedetă din România și nu prea sunt motive să contrazicem acest lucru.

Deși în cele mai multe imagini pe care le postează pe internet este perfectă din cap și până în picioare, din când în când vedeta își arată și vulnerabilitățile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VEZI SI: Andreea Raicu, apariție spectaculoasă pe plaje exotice. Vedeta arată mai bine ca niciodată

Vara trecută a postat o imagine needitată în care I se puteau vedea vergeturile, iar acum vedeta le-a arătat fanilor cum arată chipul său fără machiaj. Antonia le-a mărturisit că admiratorilor că din când în când are erupții de acnee, mai ales atunci când trece prin perioade stresante.

“Câteodată am erupții, dar am învățat să accept asta. Doar copleșită de stres, atâta tot”, a scris vedeta, însă în engleză.

Fanii au admirat-o pentru curajul de a posta o poză neretusată și au rămas la aceeași concluzie: “Ești superbă!”

VEZI SI: Cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Penelope în Bridgerton. Fanii, șocați de vârsta reală a actriței Nicola Coughlan

Etichete: acnee , antonia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri