Amber Heard / Profimedia
Divertisment

Amber Heard / Profimedia

Are sau nu Amber Heard operații estetice? Un chirurg plastician a analizat fața celebrei actrițe

Amber Heard este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, însă de-a lungul anilor fanii s-au tot întrebat dacă vedeta a apelat la medicii esteticieni. Un chirurg plastician, care este celebru pe Tik Tok, a analizat fața actriței și și-a împărtășit părerea cu internauții. 

Dr. Anthony Youn, chirurgul plastician popular pe platforma de socializare Tik Tok, a realizat un videoclip care a devenit viral rapid,  în care analizează fața lui Amber Heard, oferindu-și opinia de expert cu privire la zvonurile legate de posibilele operații estetice pe care le-ar avea fosta soție a lui Johnny Depp. 

Chirurgul plastician a profitat de atenția pe care o au în aceste zile Amber Heard și Johnny Depp, având în vedere procesul de defăimare în curs, astfel că a iscat o dezbatere între cei 7,7 milioane de fani pe care îi are pe Tik Tok. Potrivit doctorului Anthony Youn, actrița din „Aquaman” are o față perfect simetrică. Medicul a luat două fotografii cu Amber Heard, una din 2005 și una făcută în 2020, și le-a comparat, analizând fiecare detaliu din fața actriței. 

Citește și: Amber Heard, amenințată de fanii lui Johnny Depp după ce a fost obligat să renunțe la rolul din ”Fantastic Beasts”: ”O să plătești!”

„Chipul lui Amber Heard este real?”, a scris dr. Anthony Youn la descrierea clipului video postat pe contul de Tik Tok. 

@doctoryoun #greenscreen Amber Heard: REAL or SUS? Plastic surgery edition! #amberheard #realorsus #plasticsurgery ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Comparând fotografiile, dr. Youn a sugerat că Amber Heard ar fi apelat la o rinoplastie, intervenții cu acid hialuronic în buze pentru volum și, mai mult, implanturi în obraji și în bărbie. 

„Nasul ei pare mult mai subțire. Eu cred că a suferit o rinoplastie. De altfel, buza ei superioară este mai subțire în 2005  față de cea din prezent. Buzele nu cresc pur și simplu, astfel că probabil i s-au făcut niște injecții cu acid hialuronic. De asemenea, obrajii ei arată diferit, au o formă puțin diferită. Unii medici bănuiesc că ar fi putut să fi avut implanturi în obraji și cred că este posibil. La fel și bărbia ei, care pare să fi fost remodelată, așa că poate avea și un implant de bărbie”, a declarat dr. Anthony Youn în videoclipul postat pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Amber Heard recunoaște că nu a donat banii primiți de la Johnny Depp, 7 milioane de dolari, deși anterior afirmase altceva

În comentariile primite de Youn, fanii s-au împărțit în două tabere. Unii au susținut părerea medicului, însă au fost și mulți dintre ei care au declarat că ei nu văd o diferență. „Arată exact la fel, este doar machiajul și vârsta”, a scris unul dintre internauți, în timp ce altul a spus: „Arată în mare parte la fel”

Chirurgul plastician a susținut în videoclipurile sale că declarațiile lui reflectă doar părerea sa personală și că nu este medicul lui Amber. 

Având în vedere cariera sa îndelungată la Hollywood, nu ar fi o surpriză dacă Amber Heard ar fi apelat la operațiile estetice, însă actrița nu a vorbit niciodată despre acest aspect al vieții sale, astfel că nu vom știi niciodată care este adevărul. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri