Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

De-a lungul anilor, despre Mădălina Ghenea s-a speculat că are operații estetice, dar ea a negat de fiecare dată informația. Acum, pentru a pune capăt zvonurilor, speră ea pentru totdeauna, a arătat poze din copilărie.

Mădălina Ghenea e considerată una dintre cele mai frumoase românce. Stabilită în Italia de ani buni, aceasta a urcat treptele în modeling și a intrat și în lumea filmului. Unii au pus frumusețea ei pe seama măiestriei unor medici esteticieni. Chiar și presa internațională a scris că aceasta și-ar fi operat sânii și nasul. În 2016, Mădălina transmitea: „Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?”.

Mădălina Ghenea în copilărie
Mădălina Ghenea în copilărie / Foto: Instagram

Citește și: Mădălina Ghenea, petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și stă într-o casă ca un palat alături de mamă și bunică

madalina ghenea (13)
Mădălina Ghenea în copilărie și acum / Foto: Instagram

Iată că de atunci, speculațiile nu s-au oprit, iar acum, cu ocazia unei vizite făcute în România, modelul a umblat și în cutia cu amintiri și a scos poze de când avea 12 ani, visuri mari și speranța de a defila pe podium. În imaginile de la începutul adolescenței, șatena se arăta naturală, frumoasă foc, simplă și inocentă, într-o rochiță albă, cu părul lung pieptănat pe spate și cu un zâmbet încrezător.

"Eu, la 12 ani. Fetele care au azi 12 ani sunt diferite, știu, dar eu eram încă un copil", a scris ea în dreptul unor poze, pentru ca mai apoi să pună un instantaneu cu fetița ei, Charlotte, în vârstă de 7 ani. "Da, fiica mea arată exact ca mine când eram mică".

fiica madalina ghenea
Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea / Foto: Instagram

Citește și: Mădălina Ghenea, replică acidă după ce un fan “a înțepat-o”: “L-ai lăsat pe Dimitrov, amu’ ăsta câștigă US Open”

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri