madalina ghenea petrecere pentru fiica ei (1)
Divertisment

Mădălina Ghenea i-a organizat o petrecere de prințesă fiicei sale. / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și stă într-o casă ca un palat alături de mamă și bunică

Mădălina Ghenea a organizat o petrecere superbă pentru unicul ei copil. Charlotte, fiica modelului și a afaceristului Matei Stratan, a împlinit 7 ani și nu a avut parte de una, ci de patru zile de distracție.

Pe lângă cariera din ce în ce mai înfloritoare, cea mai mare bucurie a Mădălinei Ghenea este fetița ei. Charlotte locuiește alături de ea în Milano, acolo unde se află și mama vedetei, care e și cel mai mare ajutor al ei. Deși nu o expune des pe fiică, Mădălina a făcut o excepție și a postat pe Instagram câteva instantanee de la petrecerea micuței.

madalina ghenea petrecere pentru fiica ei (4)
Mădălina Ghenea i-a organizat o petrecere de prințesă fiicei sale. / Foto: Instagram

Citește și: Fostul iubit al Mădălinei Ghenea e gata să lupte în instanță pentru a o aduce în țară pe fiica lui și a modelului: "Vom ajunge și acolo"

Un tort spectaculos, un decor în mov, bleu și roz, zeci de baloane, jocuri și joacă cu mulți copii, de toate a avut parte Charlotte. Aceasta s-a arătat extrem de atașată și de bunica ei, iar o poză împărtășită de Ghenea cu cei peste un milion de urmăritori o arată pe puștoaică în timp ce o strânge drăgăstos în brațe pe bunică. Mai mult, a ieșit în evidență și luxul în care trăiește Mădălina, o casă veche cu etaj, cu un interior ca al unui palat.

madalina ghenea petrecere pentru fiica ei (3)
Mădălina Ghenea i-a organizat o petrecere de prințesă fiicei sale. / Foto: Instagram

Charlotte are un păr lung și cârlionțat, ca de prințesă, vorbește în italiană, română și engleză și este bucuria supremă a mamei ei. Tatăl ei nu a fost prezent, dar nici nu este de mirare, întrucât Matei Stratan spunea cu câteva luni în urmă că e gata să apeleze la justiție să-și aducă fiica în țară. Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să plece din Italia și să ajungă în vizită și la familia din România.

Stratan a tot amânat să ia o decizie extremă, dar nu a reușit să ajungă la o înțelege amiabilă cu Mădălina, așa că nu exclude să o dea în judecată pentru a obține dreptul de a-și lua fiica în vizită în România.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: “Ce-s gesturile astea?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri