Prince Harry Opens Greenhouse Sports Centre
Divertisment

Relația dintre prinții William și Harry continuă să fie tensionată / Getty Images

Arma secretă pe care William o folosește atunci când vrea să-l manipuleze pe Harry. A folosit-o la înmormântarea prințului Philip

Prințul Harry a dezvăluit care este arma secretă a fratelui său, prințul William, atunci când încearcă să comunice cu el. Ducele de Sussex a vorbit despre „codul” la care prințul de Wales apelează cu fiecare ocazie pentru a-și manipula fratele. 

Ultima dată când William a folosit acest cod secret a fost la înmormântarea bunicului lor, prințul Philip, în aprilie 2021. Harry a povestit în cartea sa de memorii, „Spare”, că William și cu el se aflau într-o dispută atunci când au aflat că Philip s-a stins din viață. 

Citește și: Cum a reacționat prințul William când Harry i-a spus că are o relație cu Meghan Markle. Kate Middleton a asistat la discuție

Relația celor doi a început să se răcească atunci când Harry s-a mutat în California alături de Meghan Markle. În ziua înmormântării prințului Philip, Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a fi alături de familia lui, atunci fiind momentul când William a apelat la arma lui secretă pentru a-l face pe fratele său să se întoarcă înapoi în familia regală. 

În ziua înmormântării, cei doi frați au fost surprinși plimbându-se împreună și având o discuție privată. Într-un interviu cu Tom Bradby de la ITV, Harry a dezvăluit că fratele său a folosit „codul secret”, dar acesta nu a avut efectul dorit.

Prinții William și Harry/ Getty Images
Prinții William și Harry/ Getty Images

Harry susține că William l-a tras deoparte, astfel încât să fie doar ei, moment în care i-a spus cât de mult îl iubește și că își dorește să fie fericit. 

Citește și: Motivul pentru care prințul William nu s-a înclinat în fața reginei Camilla. Moștenitorul tronului a încălcat protocolul regal

„Harold, trebuie să mă asculți, vreau doar să fii fericit. Harold, jur, jur pe viața mamei”, susține prințul Harry că i-ar fi spus William.

Harry a dezvăluit că această expresie era folosită de ei doar în momentul în care aveau nevoie să fie cu adevărat auziți. „M-a oprit din tremurat. Nu pentru că a folosit codul, ci pentru că nu a funcționat. Pur și simplu nu l-am crezut.”, a recunoscut ducele de Sussex.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?