Barbara Palvin/ Profimedia
Divertisment

Barbara Palvin/ Profimedia

Barbara Palvin, răvășitoare într-un costum de baie minuscul. Modelul a făcut furori pe rețelele de socializare: „Perfectă”

Barbara Palvin, modelul maghiar în vârstă de 30 de ani, a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în costum de baie. Soția actorului Dylan Sprouse și-a etalat silueta fără cusur, iar fanii au reacționat imediat. 

În imaginile făcute publice pe contul ei de Instagram, modelul care a defilat pentru branduri ca Victoria's Secret și SI Swimsuit Issue, își arată corpul tonifiat într-un costum de baie negru minuscul, format din două piese. Barbara a pozat senzual lângă piscină, completându-și look cu un colier auriu și sandale cu toc. 

Citește și: Alessandra Ambrosio, superbă în costum de baie la 42 de ani. Modelul arată la fel ca atunci când defila pe podium

„Lângă piscină”, a scris Barbara Palvin la descrierea postării sale de pe Instagram, acolo unde este urmărită de 20,5 milioane de fani. „Alegerea mea: un mic bikini negru brazilian, realizat în atelierul din Rio de Janeiro. Mi-a plăcut tăietura unică cu laser, potrivirea perfectă și textura specială.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Perfectă”/ „Femeie de vis”/ „Ai o silueta incredibilă”/ „Arăți uimitor”/ „Nu cred că interesează pe nimeni ce ai pe tine, arăți bine în orice”, sunt doar câteva din comentariile primite de modelul internațional pe rețeaua de socializare. 

Barbara Palvin a fost descoperită pe străzile din Budapesta, la vârsta de 13 ani, de un căutător de talente, iar în scurt timp și-a început cariera de model. Ea s-a cunoscut cu Dylan Sprouse, în vârstă de 31 de ani, actorul cunoscut pentru rolul din „The Suite Life of Zack & Cody”, la o petrecere Harper's Bazaar Icons în timpul Săptămânii Modei din New York în 2017, iar în iulie 2023 s-au căsătorit. 

Barbara Palvin și Dylan Sprouse/ Profimedia
Barbara Palvin și Dylan Sprouse/ Profimedia

Citește și: Christie Brinkley se mândrește cu picioarele ei de supermodel și la 70 de ani. A pozat în costum de baie și i-a uimit pe internauți

Apariția modelului vine după ce, la începutul acestei săptămâni, Dylan Sprouse a dezvăluit că nu există niciun dezavantaj în căsnicia lui cu Barbara. El a susținut că îi place să se trezească în fiecare dimineața în casa lor de 1,8 milioane de dolari din Hollywood Hills.

„Când te întorci și îți vezi frumoasa soție dormind și apoi îți vezi câinele și ești în casa ta, înconjurat de lucrurile care îți plac, pe care le-ai creat, este foarte liniștitor și e foarte drăguț. Aceste lucruri mă fac să muncesc și mai mult”, a spus actorul care s-a născut în Italia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?