Sofiia Karkadym și Tony Garnett.
Divertisment

Sofiia Karkadym și Tony Garnett. / Profimedia Images

Bărbatul care și-a părăsit familia pentru o refugiată, noi declarații: ”Sper să se întoarcă acasă!” De ce a fost arestată tânăra

Telenovela dintre Tony Garnett și Sofiia Karkadym, refugiata din Ucraina, este departe de a se fi încheiat, iar acum, după ce aceștia s-au despărțit, au apărut noi detalii despre relația lor tumultuoasă.

Mai exact, potrivit Daily Mail, tânăra de 22 de ani a fost arestată după ce a venit la locuința lui Tony și a încercat să intre în casă. Totodată, se pare că ea ar fi țipat: ”Tony, te iubesc!”, în încercarea de a fi primită înapoi.

Citește și: Visul de iubire s-a spulberat. Britanicul și ucraineanca pentru care și-a părăsit familia s-au despărțit: ”A fost o greșală!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, unul dintre vecinii lui Tony Garnett a sunat la Poliție după ce tânăra s-a întors la locuința acestuia și a țipat la Tony, bătând în repetate rânduri în ușa acestuia.

La fața locului s-au deplasat mai mulți agenți de poliție, care au găsit-o pe Sofiia ascunzându-se în niște tufișuri care se aflau lângă casa pe care aceștia au împărțit-o în Bradford, West Yorkshire.

”Tony, te iubesc. Vino cu mine, te rog.”, ar fi strigat tânăra care a fost eliberată după ce a fost interogată de oamenii legii.

Sofiia Karkadym
Sofiia Karkadym / Profimedia Images

Totodată, Tony a susținut că nu mai are nicio legătură cu tânăra de 22 de ani.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

”E un adevărat scandal. I-a expirat viza, nu mai are nimic în țara asta. Nu mai formăm un cuplu și nu are niciun motiv să mai rămână aici. Nu vreau să fie acuzată de ceva, știu că a trecut prin multe. Ea e din Lviv, nu e chiar un oraș afectat de război ca alte zone din Ucraina. Sper să se întoarcă în siguranță la familia ei.”, a spus bărbatul.

Totodată, surse citate de Daily Mail au dezvăluit că motivul pentru care cei doi s-au despărțit a fost consumul exagerat de alcool al tinerei, dar și reproșurile pe care i le-a adus agentului de pază care își dorea să-și vadă fiicele.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Lorna Garnett, prima reacție după ce britanicul s-a despărțit de amantă

De cealaltă parte, Lorna Garnett, fosta parteneră a agentului de securitate, a vorbit despre informația care a făcut înconjurul lumii și a mărturisit că nu-l va primi înapoi pe Tony ”nici într-un milion de ani.”

Lorna și Tony Garnett
Lorna și Tony Garnett erau împreună de 10 ani. / Foto: Profimedia

”A renunțat la noi. Nu poate să se apropie de mine pentru că am cerut un ordin de restricție, nu și-a văzut copiii. E greu să empatizez cu el. Am știut că se va termina așa.”, a spus femeia, care a explicat, de asemenea, că singura preocupare a ei este creșterea celor doi copii.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri