bebe rexha 1
Divertisment

Bebe Rexha, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Fanii ai remarcat diferența între Instagram și realitate

Bebe Rexha are milioane de fani care o apreciază atât pentru talentul său muzical, dar și pentru formele sale voluptoase. Cântăreața refuză să facă parte din categoria vedetelor “skinny” și își etalează cu mândrie silueta pe rețelele de socializare.

Bebe Rexha este cât se poate de îndrăgostită și a vrut că toată lumea să știe lucrul acesta. Anul trecut artista a făcut publică relația cu producătorul de film Keyan Safyari, iar acum și-a declarat dragostea și pe Instagram. Bebe le-a arătat fanilor cum l-a așteptat acasă, de Ziua Îndrăgostiților. Cântăreața a îmbrăcat cea mai spectaculoasă lenjerie intimă roșie, iar fanii au fost încântați de look-ul indrăznet al acesteia.

VEZI SI: VEDETE CU CORPURI “NORMALE”. CELEBRITĂȚILE CARE REFUZĂ SĂ SLĂBEASCĂ SĂ SE ÎNCADREZE ÎN TIPARELE DE FRUMUSEȚE IMPUSE DE HOLLYWOOD

Totuși, au fost și cârcotași care au observat că diferențele între imaginile postate pe Instagram și cele surprinse de paparazzi diferența este destul de mare.

Într-un interviu din 2019 Bebe Rexha a spus că nu își dorește decât să găsească pe cineva care să o iubească, nu contează dacă femeie sau bărbat.

“Cred că îi sperii pe bărbați. Mă simt de parcă oricărui bărbat îi e frică de mine, chiar și fetelor. Pentru că eu spun lucrurilor pe față și le e frică să nu spun ceva despre ei. Câteodată mă enervez și spun tâmpenii. Mari. Bărbații de obicei nu îmi fac față”, mărturisea Bebe Rexha într-un interviu.

VEZI SI: “Primul supermodel al lumii” împlinește 66 de ani. Cum arată controversata Janice Dickinson, aflată la a patra căsătorie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri