EXCLUSIVE: Janice Dickinson goes shopping
Divertisment

“Primul supermodel al lumii” împlinește 66 de ani. Cum arată controversata Janice Dickinson, aflată la a patra căsătorie

Janice Dickinson era un fel de echivalent al Pamelei Anderson pentru bărbații din America în anii ’70 și ’80. Una dintre cele mai dorite femei din acea perioadă, Janice s-a făcut remarcată în lumea modei și s-a autointitulat “primul supermodel al lumii”.
A apărut pe copertele revistelor de specialitate, mândrindu-se chiar și cu o copertă Vogue. Însă, în ultimii ani, Janice a ajuns în presă doar prin controversele din viața ei.

SYLVESTER STALLONE si JANICE DICKINSON,
VERSACE FASHION SHOW IN PARIS, FRANTA - 1994, SURSA: PROFIMEDIA

profimedia-0096908357

 

VEZI SI: Surorile Kardashian, ședință foto incendiară de Valentine's Day. Care dintre surori a îndrăznit să poarte cel mai mic bikini posibil

Janice Dickinson nu ascunde că și-a facut operații estetice

Dorind să își păstreze cât mai multă vreme look-ul care a făcut-o celebră, Janice a apelat la operații estetice. Aceasta s-a lăudat în ziarele de scandal că primele silicoane i le-a plătit Sylvester Stallone, unul din foștii ei iubiți. La 66 de ani, Janice Dickinson este la a patra căsnicie.


În 2014, fostul model s-a alăturat femeilor care au depus acuzații împotrivă actorului Bill Cosby – Janice a susținut că a fost violată de acesta în 1982.

În 2016, Janice a dezvăluit că a fost diagnosticata cu cancer la sân, însă din fericire s-a tratat cu succes.

VEZI SI: Demi Rose, într-o rochie ultra mulată, cu un decolteu uriaș. Fanii, impresionați total: ”Ești perfectă!”

Intra în GALERIA FOTO de mai jos vezi transformarea lui Janice Dickinson.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri