Xaylen Asher Richard și fratele său Judah/ Profimedia
Divertisment

Xaylen Asher Richard și fratele său Judah/ Profimedia

Bebelușul care a șocat o lume întreagă! La doar 19 luni l-a depășit la mărime pe fratele său de patru ani: „Cântărește 31 de kilograme”

Xaylen Asher Richard, un bebeluș în vârstă de 19 luni, este o celebritate în mediul online, după ce părinții săi au împărtășit mai multe fotografii cu acesta. Xaylen i-a surprins pe toți cu mărimea sa uimitoare, depășindu-l pe fratele său în vârstă de patru ani. 

Mama bebelușului, Salitz Richard, din Dallas, Texas, a recunoscut că a fost îngrijorată la început, crezând că acesta are probleme de sănătate, însă medicii au liniștit-o spunându-i că este perfect sănătos, fiind doar un copil foarte dezvoltat. Acum, femeia glumește spunând că „i-au crescut bicepșii” de când îl are pe Xaylen. 

Xaylen Asher Richard și familia sa/ Profimedia
Xaylen Asher Richard și familia sa/ Profimedia

Citește și: Și-a vândut bebelușul pentru a avea bani să-și facă operație la nas. Gestul strigător la cer al unei rusoaice a contrariat toată lumea

„Băiețelul meu de 36 de kilograme s-a dezvoltat foarte rapid. Nu are nici doi ani și deja poartă hainele fratelui său de patru ani”, a povestit Salitz, adăugând că bebelușul său a purtat încă de când avea o lună haine pentru copii de 3 luni. 

Din cauza mărimii sale, Xaylen a început să meargă mai târziu, obligând-o pe Salitz să-l care în brațe mai mult timp.  „A fost amuzant când am mers pentru prima dată la medic. Avea doar două săptămâni când i-am făcut primul control. Doctorul ne-a întrebat dacă suntem siguri că avem copilul potrivit, pentru că arăta mult mai mare decât vârsta lui. Am fost îngrijorată la început, crezând că are probleme de sănătate, dar mi s-a spus că totul este în regulă. Eram speriată pentru că primul meu fiu este exact opusul. A fost mereu sub greutatea medie. Acum, Xaylen poartă aceleași haine cu fratele său de patru ani, Judah”, a mai spus Salitz. 

Xaylen Asher Richard și fratele său Judah/ Profimedia
Xaylen Asher Richard și fratele său Judah/ Profimedia

Citește și: Mamă pe neașteptate. Povestea unei fete de 18 ani care a mers la spital crezând că are pietre la rinichi și s-a întors cu un bebeluș

Din cauza mărimii sale, oamenii cred că bebelușul este mult mai mare decât vârsta lui reală. „Dacă îi dăm mâncare este cel mai fericit. Dacă Judah refuză să mănânce ceva, Xaylen mănâncă și mâncarea fratelui său. El nu este pretențios. Nu mă deranjează când oamenii își arată surprinderea. Sunt la fel de șocată ca ei. Nu știu ce se întâmplă, dar continuăm să ne adaptăm. Când am mers în vacanță, am fost rugați să-i cumpărăm un bilet de avion pentru că personalul nu credea că are sub un an. De asemenea, am fost judecată că îl țin în brațe, oamenii crezând că este prea mare pentru a sta în poala mea.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri