Bella Hadid la Met Gala/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid la Met Gala/ Profimedia

Bella Hadid, perfectă în cea mai îndrăzneață ținută. Rochia purtată de celebrul model i-a pus în valoare silueta de invidiat

Bella Hadid s-a fotografiat în cea mai îndrăzneață ipostază. Modelul și-a arătat posteriorul într-o rochie foarte elegantă și decoltată, atrâgând atenția fanilor de pe contul de Instagram. 

Într-o postare care a strâns peste 1,6 milioane de aprecieri, modelul în vârstă de 25 de ani, a îmbrăcat o rochie gri, semnată Paul Gaultier, ce a fost realizată dintr-un material transparent și cu o croială îndrăzneață, care i-a lăsat la vedere posteriorul și picioarele lungi și senzuale. Bella Hadid a profitat de ținută și a imortalizat momentul pozând în cele mai seducătoare ipostaze. Sora lui Gigi Hadid și-a prins părul castaniu într-un coc lejer, lăsându-și câteva șuvițe să-i cadă pe spate și s-a machiat într-un mod foarte natural.

„Oh, da, este 2004”, a scris Bella Hadid la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Bella Hadid a dezvăluit secretele frumuseții ei. Ce face într-o zi liberă pentru a se menține în formă

Sedința foto îndrăzneață a Bellei a avut loc la doar câteva zile de la apariția remarcabilă de la Met Gala. Supermodelul a atras atenția după ce a îmbrăcat o rochie revelatoare din dantelă transparentă, care i-a expus pe deplin partea superioară a corpului. 

Bella Hadid la Met Gala/ Profimedia
Bella Hadid la Met Gala/ Profimedia

Bella Hadid a spus adevărul despre intervențiile estetice

În 2019, oamenii de știință o desemnau pe Bella Hadid drept cea mai frumoasă femeie din lume. Multe persoane au acuzat-o însă că a recurs la numeroase intervenții estetice pentru un chip perfect. Bella Hadid a dezvăluit în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Vogue, adevărul despre operația pe care a făcut-o când era adolescentă și a infirmat zvonurile despre alte proceduri.

Citește și: Bella Hadid, îmbrăcată din cap până-n picioare în denim la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a arătat spectaculos

Modelul în vârstă de 25 de ani a mărturisit că regretă decizia pe care a luat-o pe când avea doar 14 ani. „Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”

Bella a continuat: „Am suferit de acest sindrom al impostorului în care lumea m-a făcut să simt că nu merit nimic din tot ce am. Mulți au întotdeauna ceva de spus, dar ceea ce am eu de zis acum este că am fost întotdeauna greșit înțeleasă în industria mea și de către oamenii din jurul meu.”

Etichete: tinuta , model , instagram , bella hadid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri