Bella Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid/ Profimedia

Bella Hadid și-a arătat picioarele de model într-o fustă foarte scurtă. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se plimba cu iubitul ei

Bella Hadid este considerată una dintre cele mai frumoase femei, aparițiile sale fiind de-a dreptul spectaculoase, fie ca acestea sunt la prezentările de modă sau pe stradă. Recent, modelul celebrul și-a arătat picioarele lungi și bronzate purtând cea mai scurtă fustă din garderoba ei, în timp ce se afla la o întâlnire cu iubitul său. 

Fiica Yolandei Hadid a transformat străzile New York-ului în podium în timp ce petrecea timp de calitate cu Marc Kalman. Aceasta a ales o ținută demnă de o zi caniculară de vară, purtând o fustă mini în carouri, pe cate a asortat-o cu un top verde mentă cu fermoar. Ea și-a lăsat la vedere picioarele de model, în timp ce a optat pentru o pereche de mocasini negri cu galben, pe care i-a completat cu o pereche de șosete albe până la gleznă. 

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Bella nu a uitat nici de accesorii, adăugând la ținută o geantă maro de umăr, o pereche de ochelari de soare negri și cercei strălucitori, pe care i-a pus în evidență cu ajutorul coafurii elegante. În același timp, iubitule ei Marc a purtat o pereche de pantaloni trei sferturi în dungi albe și negre, o bluză neagră și o pereche de pantofi negri lăcuiți, pe care i-a asortat cu șosete negre până la gleznă. 

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Citește și: Bella Hadid a vorbit despre traumele trăite în copilărie: „Mi s-a spus în mod constant că vocea mea este mai puțin importantă”

Cei doi s-au ținut de mână și s-au bucurat de momentele petrecute împreună în timp ce se plimbau pe străzile din New York. Bella și Marc și-au anunțat oficial relația în iulie anul trecut, atunci când modelul a postat o fotografie de la Festivalul de Film de la Cannes din Franța. O sursă a declarat atunci pentru Page Six că relația celor doi a început în iulie 2020, însă au „ascuns totul foarte bine” timp de un an de zile. 

Reacții dure după ce Bella Hadid a dezvăluit că și-a operat nasul

Bella Hadid, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, a negat ani de zile la rând că ar fi apelat la bisturiu pentru mici ”ajustări”, însă de curând, în cadrul unui interviu pentru ”Vogue”, aceasta a recunoscut că și-a operat nasul pe când avea doar 14 ani, regretând acum acea decizie.

Citește și: Bella Hadid a dezvăluit secretele frumuseții ei. Ce face într-o zi liberă pentru a se menține în formă

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”, a spus ea în cadrul interviului. 

La scurt timp după ce această informație a făcut înconjurul lumii, mama modelului, în vârstă de 58 de ani, a fost criticată dur de internauți pentru faptul că i-a permis fiicei ei să apeleze la operațiile estetice la doar 14 ani.

”La 14 ani ești pur și simplu mult prea mică pentru a-ți face o rinoplastie. Yolanda n-ar trebui să aibă copii.”, a fost reacția unui internaut, în timp ce un altul a comentat: ”Bella Hadid și-a operat nasul la 14 ani? Sper că există un loc special în Iad pentru Yolanda.”.

Etichete: tinuta , model , relatie , vedete , bella hadid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri