Camilla și prințul Charles
Divertisment

Camilla și prințul Charles / Getty Images

Camilla a vorbit despre căsătoria cu prințul Charles, într-un interviu rar: „Uneori nu este ușor”. Ce activități fac mereu împreună

Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, a vorbit despre căsătoria cu moștenitorul tronului, într-un interviu foarte rar pentru Vogue. Ducesa de Cornwall a dezvăluit lucruri inedite atât despre viața ei personală, cât și profesională, povestind cum reușește să-și împartă programul încărcat cu soțul său.

Camila și prințul Charles s-au căsătorit în 2015, relația lor fiind în centrul atenției cu mult înainte. Cei doi au stârnit controverse fiindcă ducesa s-a aflat întotdeauna în inima și gândurile prințului Charles, chiar și atunci când acesta era căsătorit cu regretata prințesă Diana.

Cetățenii Marii Britanii nu au plăcut-o la început pe Camilla, însă au învățat să o accepte cu timpul. Aceasta nu se bucură nici în ziua de azi de aprecierea pe care a avut-o prințesa Diana, însă de ani buni se află alături de fiul Reginei Elisabeta și pare că sunt fericiți. 

Citește și: Camilla, prima reacție publică după ce regina Elisabeta a dezvăluit că își dorește ca ea să fie numită ”regină consoartă”

Într-un interviu acordat publicației Vogue, Camilla a mărturisit că nu este ușor să fii soția celui care într-o zi va conduce Marea Britanie, însă subliniază că, indiferent cât de încărcate le-ar fi agendele de lucru, ea și Charles „găsesc mereu timpul necesar pentru a sta de vorbă la o ceașcă de ceai”, potrivit People

„Uneori nu este ușor, dar cel mai frumos lucru pe care îl facem atunci când suntem împreună este ca fiecare dintre noi să-și citească cărțile preferate în colțuri diferite ale aceleiași camere”, a declarat Camilla. 

Soția prințului Charles a primit binecuvântarea Elisabetei a II-a

Cu ocazia aniversării Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, suverana britanică a transmis public că în momentul în care fiul său, prințul Charles, va prelua tronul, soția acestuia, Camilla, va fi regină.

După moartea Elisabetei a II-a, Charles va deveni regele Marii Britanii. În acest context, mulți se întrebau ce titlu va primi cea de-a doua soție a acestuia, Camilla Parker Bowles. Actuala regină a clarificat acest aspect în discursul cu ocazia celebrării Jubileului de Platină, ce marchează 70 de ani pe tron. Ducesa Camilla va deveni regină consoartă, moment în care va avea onoarea să poarte coroana din platină, încrustată cu diamante, ce a aparținut Reginei Mamă Elisabeta.

Citește și: Cum a reacționat prințul William când a aflat că mama lui vitregă, Camilla, va fi numită regină consoartă

În urmă cu cinci ani, prințul Charles și-a schimbat discursul pe care-l va rosti la preluarea tronului Marii Britanii, cu binecuvântarea mamei sale, pentru a include apelativul "regina Camilla" în jurămintele pe care le va face publice în acel moment, au aflat cei de la Daily Mail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri