Candice Swanepoel
Divertisment

Candice Swanepoel arată superb în costum de baie. / Foto: Profimedia

Candice Swanepoel, o apariție de neratat pe străzile din New York. Și-a etalat picioarele interminabile în cei mai scurți pantaloni

Candice Swanepoel este una dintre cele mai prezente modele de pe podiumul de prezentare de la Victoria's Secret. Încă din 2010, sud-africanca a primit titulatura de "îngeraș", devenind și una dintre cele mai dorite femei din lume.

Candice este născută în Africa de Sud, are 32 de ani și este mama a doi copii, dar arată ca la 20 de ani. Blonda se mândrește cu o siluetă de invidiat după două sarcini, iar secretul ei este sportul, întrucât supermodelul adoră să facă mișcare și petrece ore în șir la sală sau făcând jogging.

Citește și: Adriana Lima, într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Cum s-a fotografiat ”cea mai frumoasă femeie” la 39 de ani

Candice Swanepoel

Este înaltă, frumoasă și naturală, iar asta atrage atenția oriunde merge, chiar și dacă este vorba despre o simplă ieșire în New York. Îmbrăcată casual, într-o pereche de pantaloni scurți și înflorați, o cămașă de blugi strânsă în jurul taliei, un crop top negru și multe șiruri de coliere cu mărgele la gât, Candice a atras toate privirile. Brațele frumos sculptate, picioarele lungi, subțiri și tonifiate și chipul de păpușă au transformat-o într-o apariție de neignorat.

Look-ul relaxat i-a venit de minune, semn că blonda se simte perfect și fără tocuri, coafuri perfecte și machiaj.

Citește și: Se spune despre ea că este femeia perfectă! Cum a fost surprinsă Candice Swanepoel la plajă

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel este mama a doi copii și îngeraș Victoria's Secret din 2010

Candice Swanepoel are doi copii cu un model brazilian. Aceasta l-a întâlnit pe când ea avea doar 17 ani şi participa la un eveniment de modă organizat la Paris. După mulți ani de relație, cei doi s-au despărțit în 2018.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri