Candice Swanepoel
Divertisment

Candice Swanepoel / Foto: Profimedia

Candice Swanepoel și-a arătat silueta de vis într-un costum de baie, în cea mai recentă ședință foto: „Ai un corp perfect”

Candice Swanepoel și-a expus din nou fizicul de invidiat într-o postare pe contul de Instagram. Supermodelul, în vârstă de 34 de ani, a realizat o ședință foto lângă o cascadă, purtând un costum de baie minuscul. 

Modelul din Africa de Sud a fost surprinsă relaxându-se în fața unei cascade, purtând un ansamblu de baie negru, cu un top decoltat și bikini minusculi. Aceasta și-a expus atât abdomenul plat, cât și picioarele lungi și tonifiate, iar fanii au reacționat imediat la postarea sa. 

În ședința foto, Swanepoel s-a întins pe stânci și a pozat senzual, punându-și mâinile deasupra capului și lăsându-și formele voluptoase la vedere. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: E perfectă și fără Photoshop. Cum arată Candice Swanepoel la plajă când nu știe că e pozată de paparazzi

Candice Swanepoel a ajuns celebră în lumea modei după ce a fost descoperită absolut întâmplător la 15 ani, într-un târg din Durban. Frumoasă, înaltă și subțire, cu un chip angelic, a devenit rapid unul dintre cele mai căutate fotomodele.

Candice Swanepoel are o relație cu Andres Velenscoso

Candice Swanepoel în vârstă de 34 de ani, are o relație cu Andres Velenscoso, un model spaniol, în vârstă de 43 de ani, cei doi confirmându-și relația în luna martie a acestui an, când au fost surprinși la o plimbare prin Paris, Franța. Andres Velenscoso este nimeni altul decât fostul iubit al lui Kylie Minoguue.

Deși cei doi nu au oferit niciun semn că ar avea o relație pe rețelele sociale, aceștia nu-și ascund relația, dovadă fiind imaginile surprinse în Paris. În fotografiile surprinse de paparazzi, cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile orașului, îmbrăcați lejer, timp în care n-au ezitat să se țină de mână și să-și zâmbească larg, semn că se simt foarte bine împreună.

Citește și: Supermodelul Candice Swanepoel, Instagram vs. realitate. Cum arată în costum de baie în pozele alese de ea și în cele de paparazzi

Andres Velenscoso și Kylie Minogue au avut o relație de cinci ani de zile, însă s-au despărțit în 2013, decizia fiind luată cântăreață, care avea un program încărcat. Vestea despărțirii a venit, însă, la un an de zile după ce Kylie Minogue spunea despre Andres că ”El este Alesul.”, sugerând astfel o posibilă căsătorie.

Kylie a mai avut relaţii cu Jason Donovan, Lenny Kravitz, regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despărţit în 2007. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri