cara delevingne paper towns
Divertisment

Cara Delevingne la premiera filmului Paper Towns

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete. Imaginile au stârnit îngrijorare printre fani

Cara Delevingne, actrița și modelul în vârstă de 30 de ani, a stârnit îngrijorare printre fani, după ce a fost fotografiată în ipostaze delicate pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles. Mai exact, în imaginile respective, ea a afișat un look negijent și a părut extrem de dezorientată și agitată.

La mai bine de o săptămână de când Cara Delevingne a fost fotografiată stând singură în mașină și fumând de zor, aceasta a fost surprinsă în alte ipostaze delicate, motiv pentru care multe persoane s-au arătat îngrijorate de starea ei.

Potrivit Daily Mail, actrița din ”The Only Murders in the Building”, urma să zboare cu avionul privat al lui Jay-Z, însă după ce a stat 45 de minute la bordul aeronavei, aceasta a coborât alături de alți membri ai echipei ei, dar și alături de câinele ei, Alfie.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

În imaginile surprinse de Daily Mail, aceasta pare să fie incapabilă să-și controleze mișcările trupului, iar la un moment dat a fost văzută vorbind la telefon, după care l-a lăsat deoparte și s-a plimbat, părând, însă, foarte dezorientată și incapabilă să se oprească din mișcare.

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

De asemenea, aceasta a afișat și un look neglijent, fiind îmbrăcată într-un tricou larg, și în niște pantaloni mulați, iar părul părea a fi nepieptănat. De asemenea, în tot timpul în care s-a mișcat pe lângă mașină, ea a nu a purtat încălțări, ci doar o pereche de șosete.

Citește și: “Am plâns atât de mult”. Cum a reacționat Cara Delevingne în timpul unei vizite la dentist

Ulterior ea s-a urcat în mașină și și-a scos picioarele pe geam, ceea ce a stârnit, de asemenea, îngrijorare cu privire la starea ei de sănătate.

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

De curând, aceasta a luat parte la Burning Man festival, iar surse au precizat pentru Daily Mail că la momentul acela ea nu mânca și nici nu-și făcuse duș de câteva zile.

”Ultimele zile și le-a petrecut mâncând doar desert, pare așa neglijentă pentru că n-a avut timp să-și facă baie.”, dezvăluia sursa respectivă.

Cara Delevingne a renunțat la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022

Modelul, în vârstă de 29 de ani, a făcut furori la Met Gala 2022, unde a optat pentru un costum deux-piece roșu, format din pantaloni și sacou cambrat, pe care l-a asortat cu niște pantofi cu tocuri înalte. Deși ținuta pare una obișnuită, la un moment dat, în timp ce se afla pe covorul roșu, Cara Delevingne a renunțat la sacou, spre uimirea tuturor.

@yahooaustralia #CaraDelevingne makes a statement with her #MetGala look 👏🏻 #metgalastyle #metgala2022 #MetGalaLook #yahooaustralia #caradelevingneedit ♬ original sound - Niana Guerrero

Totul a fost, însă, plănuit, întrucât modelul a venit cu tot bustul pictat în tonuri de auriu, iar accesoriile au fost elementele cheie ce i-au completat cu succes ținuta și, mai mult de atât, i-au acoperit anumite zone. 

 
Costume Institute Benefit celebrating the opening of In America: An Anthology of Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 02 May 2022

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valore de 5 milioane de dolari

În ciuda ținutei nonconformiste, Cara Delevingne a surprins pe toată lumea cu atitudinea încrezătoare și s-a ”jucat” cu aparatele de fotografiat. De asemenea,  ea nu s-a temut să stea dreaptă și să-și etaleze bustul în toată splendoarea, în timp ce cu sacoul roșu s-a jucat, ținându-l ba cu un deget pe spate, ba pe umeri. 

Etichete: cara delevingne

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri