Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța
Divertisment

Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța / Profimedia Images

Cara Delevingne, seducătoare într-un costum de baie cu decupaje. Celebrul model s-a relaxat într-o vacanță în Mexic

Fanii Carei Delevingne au uitat complet de aparițiile modelului internațional în ipostaze îngrijorătoare, dând de înțeles că are probleme de sănătate mintală. Acum, actrița pare să se simt foarte bine și să arate chiar la fel de mine ca înainte, asta după ce a postat mai multe imagini din vacanță pe contul său de Instagram. 

Cara se află în prezent într-o escapadă în Mexic, unde se bucură de vremea însorită, de mâncarea gustoasă și de liniște. Această vacanță nu putea trece fără ca vedeta să posteze conținut pe contul său de pe rețelele de socializare, astfel că Instagram-ul a fost plin de imagini cu ea îmbrăcată într-un costum de baie îndrăzneț, cu decupaje, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. 

Cara Delevingne/ Foto: Instagram
Cara Delevingne/ Foto: Instagram

Modelul în vârstă de 30 de ani se afla într-o piscină inedită, având în fundal un peisaj impresionant cu o plajă din Cabo San Lucas, unde se putea vedea perfect apusul. 

Citește și: Cara Delevingne, surprinsă pe aeroportul din New York. Luna trecută, modelul a stârnit îngrijorări cu privire la sănătate sa mintală

În secțiunea de InstaStory, Cara a postat mai multe instantanee cu ea, în care purta un costum roșu cu detalii florare, format dintr-o pereche de pantaloni scurți și o cămașă cu mânecă scurtă asortată, iar pe cap avea o pălărie neagră. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu șase luni, Cara Delevingne și-a îngrijorat fanii, după ce a fost fotografiată în ipostaze delicate pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles. Mai exact, în imaginile respective, ea a afișat un look neglijent și a părut extrem de dezorientată și agitată.

Cara Delevingne/ Foto: Instagram
Cara Delevingne/ Foto: Instagram

Potrivit Daily Mail, actrița din ”The Only Murders in the Building”, urma să zboare cu avionul privat al lui Jay-Z, însă după ce a stat 45 de minute la bordul aeronavei, aceasta a coborât alături de alți membri ai echipei ei, dar și alături de câinele ei, Alfie. Aceasta pare să fie incapabilă să-și controleze mișcările trupului, iar la un moment dat a fost văzută vorbind la telefon, după care l-a lăsat deoparte și s-a plimbat, părând, însă, foarte dezorientată și incapabilă să se oprească din mișcare.

Citește și: Cara Delevingne, răvășitoare la un eveniment din Cannes, după ce a fost fotografiată dezorientată, plimbându-se în șosete

De asemenea, actrița a afișat și un look neglijent, fiind îmbrăcată într-un tricou larg, și în niște pantaloni mulați, iar părul părea a fi nepieptănat. De asemenea, în tot timpul în care s-a mișcat pe lângă mașină, ea a nu a purtat încălțări, ci doar o pereche de șosete. Ulterior ea s-a urcat în mașină și și-a scos picioarele pe geam, ceea ce a stârnit, de asemenea, îngrijorare cu privire la starea ei de sănătate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri