Cara Delevingne/ Profimedia
Divertisment

Cara Delevingne/ Profimedia

Cara Delevingne, surprinsă pe aeroportul din New York. Luna trecută, modelul a stârnit îngrijorări cu privire la sănătate sa mintală

Cara Delevingne a fost surprinsă recent pe aeroportul din New York, atunci când s-a întors din vacanța sa din Franța. Cunoscutul model a părut că se simte mult mai bine, asta după ce luna trecută a stârnit îngrijorări cu privire la sănătatea sa mintală, după ce a fost fotografiată în ipostaze delicate pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles.

Mai exact, în imaginile respective, actrița a afișat un look neglijent și a părut extrem de dezorientată și agitată. De asemenea, aceasta pare să fie incapabilă să-și controleze mișcările trupului, iar la un moment dat a fost văzută vorbind la telefon, după care l-a lăsat deoparte și s-a plimbat doar în șosete. 

Cara Delevingne/ Profimedia
Cara Delevingne/ Profimedia

Acum, la mai bine de o lună de la apariția îngrijorătoare, Cara Delevingne a fost surprinsă pe aeroportul JFK din New York City. Aceasta purta o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni negri și o haină de blană de un albastru deschis. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de bocanci din piele și o pălărie flaușată deschisă la culoare. 

Citește și: Cara Delevingne, răvășitoare la un eveniment din Cannes, după ce a fost fotografiată dezorientată, plimbându-se în șosete

Actrița a purtat în majoritatea timpului ochelari de soare negri, însă, la un moment dat, privirea acesteia a fost surprinsă de fotoreporteri, afișând ochii mari și uimiți. Cara nu a purtat deloc machiaj, lăsându-și frumusețea naturală să iasă în evidență. 

Cara Delevingne/ Profimedia
Cara Delevingne/ Profimedia

Actrița a revenit în SUA după ce și-a petrecut ultima perioadă în Franța, unde a asistat la prezentarea spectacolului Planet Sex la MIPCOM 2022 de la Cannes. 

Cum a reacționat Cara Delevingne în timpul unei vizite la dentist

Cara Delevingne a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a scos măseaua de minte, iar experiență s-a lăsat cu lacrimi. Tânăra a publicat pe reţelele sociale un filmuleţ hilar, imediat după vizita la dentist, în care vorbea despre evenimentul neplăcut. Aceasta a apărut cu vată în gură și vizibil amețită, încercând să le explice fanilor ce a însemnat scoaterea măselei de minte pentru ea:

„Am plâns atât de mult. Am încercat să ascult femei care vorbeau despre întâlniri, de ce? Trebuia să ascult muzică metal", a glumit aceasta.

Citește și: Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Videoclipul amuzant, menit să le însenineze ziua de luni urmăritorilor ei, a fost terminat cu exclamația: "Mi-e atât de dor de măseaua de minte”. 

Cara Delevingne a devenit cel mai bine plătit model din Marea Britanie, după ce a obținut anul trecut câștiguri de 16 milioane de lire sterline, eclipsându-le pe veteranele Kate Moss și Naomi. Pe lângă activitatea de model, aceasta este și actriță, cariera care a contribuit la strângerea unei averi de 30,2 milioane de lire sterline.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri