cardi b tinute ama 2021
Divertisment

Trei dintre cele nouă ținute purtate de Cardi B la AMA 2021 / Foto: Profimedia

Cardi B, regina covorului roșu de la AMA 2021. Rapperița a îmbrăcat nouă ținute într-o seară, una mai spectaculoasă ca alta

American Music Awards, una dintre puținele gale la care vedetele au putut păși pe covorul roșu în ultimii doi ani, a avut loc în Los Angeles. Au fost răsplătiți cei mai buni soliști, grupuri și noi artiști care s-au remarcat în industria muzicală anul acesta. Și din punct de vedere al modei, ochii multora au fost ațintiți asupra galei, dornici să vadă ce se mai poartă, iar Cardi B cu siguranță nu a dezamăgit.

Cardi B, amfitrioana serii, a fost și cea care a furat privirile tuturor. Aceasta a schimbat nouă ținute care mai de care mai inedite. Și-a făcut apariție pe covorul roșu într-o rochie neagră, cu o mască aurie pe față, reușind să creeze rumoare privind identitatea sa.

cardi b la ama 2021

Citește și:Shiloh, de la fata îmbrăcată în haine largi, la adolescenta superbă. Fiica Angelinei Jolie ar fi dorită de agenții de modă

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Nici pe scenă nu s-a lăsat mai prejos. Pene, rochii mulate, culoare sau dimpotrivă ținute în alb și negru, rapperița le-a bifat pe toate. 

Cânăreața din Bronx, New York, a deschis gala într-o ținută demnă de un show de cabaret: o rochie neagră, mulată, despicată până sus pe picior, accesorizată cu bijuterii strălucitoare. Piesa de rezistență a fost accesoriul impresionant de pe cap, făcut din pene.

cardi b, ama 2021

În momentul în care a primit premiul pentru "Cel mai bun cântec hip-hop", Cardi a apelat la culoare. A îmbrăcat o rochie verde lime din voal, semitransparentă, cu încrețituri.

cardi b

Citește și: Cardi B “setează” un nou trend în modă: ciorapi transparenţi pe post de pantaloni. Cum arată ținuta bizară a vedetei

Au urmat alte schimbări de outfit de-a dreptul impresionante, Cardi transformând gala dedicată muzicii într-un show de modă. A mizat pe accesorii de cap, pene, strălucire. A îmbrăcat salopete, pantaloni mulați, rochii strânse pe corp și a făcut un adevărat tur de forță pentru a se schimba atât de repede și cu atât de multe ținute. La sfârșit, când și-a prezentat premiul adjudecat în fața presei, a apărut în alb, într-o rochie cu despicătură pe picior și o capă cu glugă, ce a transformat-o în Crăiasa Zăpezii.

cardi b

Iată cele nouă ținute ale lui Cardi B, purtate la American Music Awards 2021

Vedete prezente la AMA 2021

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?