KIM KARDASHIAN 004
Divertisment

Kim Kardashian

Kim Kardashian își etalează silueta unică într-un costum de baie… complicat :) Cum arată piesa vestimentară neobișnuită

Kim Kardashian face ce știe ea mai bine și, spre bucuria fanilor, a mai postat încă o poză în bikini din vacanța din Caraibe! În vreme ce presa taboida o dă ca și divorțată de Kanye West, ea se relaxează alături de surorile sale pe plajele exotice din insulele Turks și Caicos.

Kim Kardashian își plănuiește divorțul la… plajă

De câteva luni vestea că cel mai mediatizat cuplu din showbiz va ajunge în curând la divorț a apărut în toate tabloidele. Este doar o chestiune de timp și se pare că fanii surorilor Kardashian vor afla deznodământul chiar în finalul reality show-ului lor. Kim Kardashian lucrează la un plan de divorț și surse apropiate acesteia spun că va depune actele când se va simți pregătită.

Între timp, vedeta a plecat în vacanță alături de surorile ei și își ține fanii la curent pe rețelele de socializare. Kim a postat o imagine în care apare într-un costum de baie sexy, cu bretelele sutienului atât de lungi încât le-a învârtit de câteva ori în jurul abdomenului. E clar, cineva nu va avea un bronz uniform :)

VEZI SI: Cum arată Yael Shelbia, israelianca desemnată "femeia cu cel mai frumos chip din lume", la numai 19 ani

 

Kim și Kanye locuiesc în case diferite

De ceva vreme, Kim și Kanye au renunțat la ședințele de terapie de cuplu, iar de curând 500 de perechi de teniși din colecția rapperului au fost văzuți cum erau dați afara din reședința vedetei de reality show. Urmează probabil și restul lucrurilor care aparțin lui Kanye West.
Kim Kardashian și Kanye West sunt căsătoriți din 2014 și împreună au patru copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri