Carla Bruni
Divertisment

Carla Bruni, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

Carla Bruni, fermecătoare la Veneția, într-o rochie strânsă pe corp, cu crăpătură. Fosta primă doamnă a Franței, superbă la 55 de ani

Carla Bruni este nelipsită de pe covoarele roșii ale marilor festivaluri de film din Europa, așa că aceasta a pășit cu grația caracteristică și la Veneția. Fosta primă doamnă a Franței a avut o apariție fără cusur.

Îmbrăcată într-o rochie lungă și neagră, strânsă pe corpul subțire neschimbat față de perioada în care defila ca model, soția lui Nicolas Sarkozy a participat la premiera filmului "Tatami".

Citește și: Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

Carla Bruni
Carla Bruni, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

Crăpătura pe picior i-a oferit fluiditate ținutei, dar și un plus de senzualitate, căci i-a lăsat la vedere picioarele lungi, cu mușchi bine definiți, iar decolteul și floarea argintie de la gât au fost și ele un plus. Carla nu a mizat pe vreo coafură spectaculoasă sau complicată, ci a preferat să-și lase părul așa cum îl poartă zi de zi. Ochelarii de soare pe care i-a adăugat au fost nu numai un accesoriu de efect, ci au ajutat-o și să facă impresie în fața fotografilor, aceasta folosindu-i într-o manieră jucăușă.

La 55 de ani, Carla Bruni arată ca pe vremea când defila pentru cei mai mari creatori de modă. Zveltă și cu un zâmbet de-a dreptul cuceritor, aceasta s-a arătat deschisă cu admiratorii care-i strigau numele de pe margine. A dat autografe și a făcut poze cu ei, iar în fața fotografilor a fost cuceritoare, elegantă și misterioasă. 

Citește și: Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri